CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

ELS REMERS DEL NAUTIC AMPOSTA BRILLEN AMB LA SELECCIO CATALANA

S’ha celebrat el cap de setmana al llac de Banyoles el XIV Campeonato de España de Selecciones Autonómicas i la Copa de SM El Rey.


Catalunya ha estat brillant vencedora de la Copa del Rey, competició reservada a juvenils i sèniors, amb uns resultats espectaculars, imposant-se a totes les finals menys una amb un balanç de onze medalles d’or i una de plata. També s’ha imposat a la CTD, categoria cadet, amb tres medalles d’or, tres medalles de plata i una medalla de bronze.
 
La Selecció Catalana ha estat també , per tercer any consecutiu, brillant Campiona d’Espanya de seleccions autonòmiques amb una puntuació de 166 punts seguida de la selecció d’Andalusia amb 125 punts i tercer lloc per Galicia amb 70 punts.
 
L’aportació del rem ampostí ha estat decisiva amb 18 remers, essent el grup mes nombrós de la selecció catalana de rem.
 
  ELS REMERS DEL NAUTIC AMPOSTA BRILLEN AMB LA SELECCIO CATALANA
 
 Els resultats dels remers del Club Nautic Amposta han estat:
 
 En categoria cadet, medalla d’or en 4x CF per Aida Bonfill, Aina Mateo, Gemma Domingo i Maria Garriga,Victòria Cid medalla d’or en 2x CF, també medalla d’or per  Agusti Caballer i Yago Gavilan en el bot 4x CM i finalment els germans Carlos i Manel de Javier han aconseguit la medalla de plata en 2x CM.
 
   ELS REMERS DEL NAUTIC AMPOSTA BRILLEN AMB LA SELECCIO CATALANA
 
Els juvenils del Club Nautic Amposta han aconseguit uns resultats espectaculars guanyant totes les regates:  Aina Cid i  Aida Castellblanque campiones en 2x JF, repeteix medalla d’or Aina Cid amb Laura Roso en el 4x JF, Didac Marti, Albert Forcadell i Antonio Delgado campions en el 8+ JM, també Antonio Delgado i Albert Forcadell repeteixen medalla amb el 4- JM.
 
   ELS REMERS DEL NAUTIC AMPOSTA BRILLEN AMB LA SELECCIO CATALANA
 
En categoria sènior ,dos medalles d’or per a Meritxell Alonso amb 2- ABF i 4x ABF,  medalla d’or per a Francesc Franc amb el 4x ABM i finalment medalla de plata per a Joan Fernandez amb el 8+ABM.
 
 

Aquestos resultats refermen la bona feina que es fa en el rem olímpic català i al Club Nautic Amposta en especialClub Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal