CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

BONA ACTUACIO DEL CLUB NAUTIC AMPOSTA A LA REGATA OPEN

S’ha celebrat del divendres 23 al diumenge 25 de març al llac de Banyoles la regata OPEN destinada a escollir els remers que formaran part de la selecció espanyola de Rem Olímpic.
Han participat mes de 230 remers procedents de 46 clubs espanyols que han competit en bots curts, en skiff i dos sense, per a demostrar la seva vàlua als tècnics de la Federació Espanyola de Rem i ser escollits com representants de la selecció espanyola.
 
El Club Nautic Amposta ha classificat els setze bots presentats a les finals, del quals vuit han competit a la final A, amb dos medalles, una de plata i una de bronze.
 BONA ACTUACIO DEL CLUB NAUTIC AMPOSTA A LA REGATA OPEN
En categoria cadet femenina Gemma Domingo ha estat la millor classificada quedant quinta de la final A, Victoria Cid i Aida Bonfill han quedat primera i tercera respectivament de la final B.
Els nois del  2- cadet masculí, Yago Gavilan i Agusti Caballer, en una disputada final, han conquerit la medalla de bronze, només darrera dels sevillans del Club de Remo Guadalquivir i els asturians del Remo Corvera.
 BONA ACTUACIO DEL CLUB NAUTIC AMPOSTA A LA REGATA OPEN
En categoria juvenil, Laura Roso i Aida Castelblanque han remat la final B. Quedant Laura primera classificada i Aida sexta en la regata. També en skiff masculí, el juvenil Oscar Alfaní, en un magnífic cap de setmana ha classificat el seu bot en segon lloc de la final B.
En la categoria 2- juvenil la proba ha tingut un clar protagonisme ampostí, on dels sit bots finalistes, tres eren els bots del Club Nautic Amposta, conquerint Albert Forcadell i Antonio Delgado la segona posició i la medalla de plata, nomes superats pels remers del Club Nautico Sevilla. Aaron Centelles i Joan Margalef han quedat cinquens i Didac Marti i Jordi Bautista en sisè lloc han completat la final A.
BONA ACTUACIO DEL CLUB NAUTIC AMPOSTA A LA REGATA OPEN
En categoria sènior Meritxell Alonso ha remat la final A quedant cinquena en categoria 1x ABF També ha remat en categoria absoluta Aina Cid i tot estan encara en edat juvenil ha remat la final B guanyant la seva regata i quedant en una meritòria setena plaça final.
En categoria masculina, els 2- mixtes de Francesc Franch i Joan Fernandez, remant amb els seus companys de la selecció espanyola, han classificat els dos bots a la final A, en quart i cinquè lloc respectivament. Bona actuació del 2- Sub23 de Lluis Roso i Pep Pallares que han classificat el seu bot en cinquè lloc de la final B. Finalment Xavier Sospedra, en un bot mixt amb el Club de Rem Tortosa,ha quedat en tercer lloc de la final C.
 
Amb aquestos resultats queda  garantida la representació de remers del Club Nautic Amposta a la Selecció Espanyola de Rem.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal