CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

III REGATA PROMOCIO CASTELLDEFELS

La temporada de rem olímpic continua amb la disputa de la III regata de promoció al Canal Olímpic de Castelldefels.

 

Els infantils i alevins, futures promeses del rem, continuen el seu aprenentatge en les tranquil-les aigües del canal olímpic adquirint experiència per a futures competicions.
 
 La participació ha estat molt nombrosa amb la participació de tots els clubs catalans, i sobretot dels clubs de les Terres de L´Ebre, destacant la participació del Club Nautic Amposta, el Club de Rem Tortosa i del Club Nautic de San Carles de la Rapita.
III REGATA PROMOCIO CASTELLDEFELS
 Els joves del  Club Nàutic Amposta han aconseguit vuit medalles: sis de plata per al 2x aleví de Pau Princep i Jaume Paz, per al 1x infantil de Toni Bo, per al 1x aleví d´Iris Garcia, el 1x infantil de Damaris Beltri, el 4x aleví de Princep, Paz, Cercos i Subirats i el 4x infantil femina de Beltri, Goldero, Puig i Martin; i dos medalles de bronze per al 2x IF de Nuria Puig i Nuria Martin i el 2x IM de Albert Barrera i Alex Paga.
III REGATA PROMOCIO CASTELLDEFELS
Molt bona també la competició de Pep Rallo i Cercos classificant el seu bot en setè lloc, vuitens en 2x IM han classificat Oriol Mateo i Aleix Ximeno i molt bona la participació de Jordi Panisello desè de la seva categoria. Nomenar l’esforç de Nahuel Garcia i continuar animant-lo en la seva progressió.
III REGATA PROMOCIO CASTELLDEFELS
 
La propera cita del rem olímpic es el 21 i 22 d’abril amb la celebració de la Open Internacional de Catalunya que es celebrarà al estany de Banyoles on el Club Nautic Amposta espera lluitar per conquerir un lloc destacat en la competició.

 Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal