CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

CLUB NAUTIC AMPOSTA, TERCER A LA VII OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA

El Club Nautic Amposta ha participat a la VII Open Internacional de Catalunya de rem olímpic.

 

La regata s’ha disputat al estany de Banyoles amb una magnifica participació de vint-i-set clubs, 850 embarcacions i prop de 700 remers procedents de tot l’estat espanyol i equips provinents de França e Israel.
 
El Club Nautic Amposta, amb 1215 punts i vuit medalles, ha pujat al podi en tercer lloc, només superat pels potents equips sevillans del Club Nautico Sevilla i Real Circulo de Labradores, primer i segon classificats respectivament.
CLUB NAUTIC AMPOSTA, TERCER A LA VII OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA
En categoria cadet destaquem la medalla d’or per al 4x cadet femení , format per Aina Mateo, Victoria Cid, Aida Bonfill i Gemma Domingo,  i dos medalles de plata per al 2x cadet femení amb Gemma Domingo i Victoria Cid, i el 2- cadet masculí de Agusti Caballer i Yago Gavilan. També destaquem el quart lloc aconseguit per el 2x CM amb Yago Gavilan i Carlos de Javier, també en quarta posició ha entrat el bot 4x CM amb Yago Gavilan, Agusti Caballer i els germans Carlos i Manel de Javier i finalment els mateixos remers han classificat el bot 4- CM en cinquena posició final.
CLUB NAUTIC AMPOSTA, TERCER A LA VII OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA
En categoria juvenil el millor resultat es  la medalla de plata per el 8+ juvenil masculí tripulat per Albert Forcadell, Antonio Delgado, Joan Margalef, Aaron Centelles, Didac Marti, Jordi Bautista, Oscar Alfani, Agusti Caballer i Alba Toscas com a timoner i la medalla de bronze obtinguda per el 4- juvenil masculí format per Albert Forcadell, Antonio Delgado, Didac Marti i Joan Margalef. Destaquem també el quart lloc del 4x juvenil masculí i el 4x juvenil femení. Cinquena posició en categoria 2- juvenil de les remeres Maria Garriga i Victoria Cid totes en edat cadet, també cinquens  el doble skull juvenil masculí i dos sisenes posicions per al 2x juvenil femení i el 2- juvenil masculí.
 
Els seniors del nostre club, malgrat ser la majoria dels remers lleugers, han obtingut bons resultats. Dos medalles de bronze per el 4x sènior masculí format per Joan Luis Fernandez, Lluis Roso, Pep Pallares i Xavier Sospedra, el 4- sènior masculí amb Joan Luis Fernandez, Pep Pallares, Lluis Roso i Xavier Sospedra i una cinquena posició per al 4x senior femení tripulat per Meritxell Alonso, Gina Brull, Aida Castellblanque i Laura Roso.
 CLUB NAUTIC AMPOSTA, TERCER A LA VII OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA
Deixem per al final i amb lletres majúscules la medalla de bronze obtinguda per el 8+ sènior femení,  una embarcació carregada de joventut amb la mitat de les components en categoria cadet i tripulada per Meritxell Alonso, Aida Castellblanque, Laura Roso, Gina Brull, Aida Bonfill, Maria Garriga, Iris Castell, Aina Mateo i Alba Toscas com a timoner.
 
 Sens dubte un bot que en un futur poc llunyà serà l’enveja del rem espanyol.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal