CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

XX COPA PRIMAVERA

Els remers infantils i alevins del Club Nautic Amposta han participat en la 20ª edició de la Copa Primavera de Remo
Competició que s’ha celebrat al camp de regates de l’embassament de Santa Cruz de Trasona, al Principat d’Astúries.
XX COPA PRIMAVERA
La participació ha estat espectacular, amb 36 clubs de tot l’estat, 170 embarcacions i 350 remers.
La proba ha estat guanyada pel Real Club de Regatas Alicante, acompanyat al podi final pel Real Club Nautico de Torrevieja i els sevillans del Club de Remo Guadalquivir, segon i tercer respectivament.
 
 
Els remers del Club Nautic Amposta han obtingut bons resultats amb un total de dos medalles i quatre bots més classificats per les finals..
 XX COPA PRIMAVERA
Els alevins han conquerit una medalla de plata per el bot 4x AM tripulat per Jaume Paz, Josep Subirats, Joan Cercos i Pau Princep i dos bots finalistes guanyant els dos la final B, el skiff femení de Iris Garcia i el skiff masculí de Pep Rallo.
XX COPA PRIMAVERA
En categoria infantil els remers del Club Nautic Amposta han aconseguit la segona medalla del club, bronze per a les noies del bot 2xIF amb Núria Martin i Núria Puig.
Bon resultat per Toni Bo, cinquè classificat en skiff. També ha remat la final, en aquest cas la final B, el bot 2x IM de Albert Barrera i Alex Paga entrant en tercera posició.
Destacar també l’actuació del remer Oriol Mateo, que s’ha quedat a només un segon de classificar-se per les finals de skiff.
 
Magnifica regata dels joves remers ampostins que els servirà per preparar la propera competició: el Campionat de Catalunya de Rem Olímpic  que es celebrarà el proper 9-10 de Juny al Estany de Banyoles.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal