CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

CLUB NAUTIC AMPOSTA: CONTINUA EL SOMNI OLIMPIC

Comença el compte enrere per les Olimpíades de Rio De Janeiro 2016.

 

 

Aquesta temporada va començar amb molta il·lusió. Tres remers del Club Nautic Amposta: Meritxell Alonso, Joan Luis Fernandez i Francesc Franch,  estan dins la selecció espanyola de rem olímpic.
 
Es un any important. A la ciutat de Londres es faran els Jocs Olímpics i tots els esportistes del mon tenen un objectiu: Participar als Jocs Olímpics.
 
Es una temporada dura, molt dura, esforç, gimnàs, moltes series, concentracions, dies lluny de la família i dels amics… Els tècnics del a Federació Espanyola treballen i decideixen. Desprès de la regata de Piediluco prenen la decisió: Francesc Franch integrarà el bot 4- LM per intentar classificar-se a les Olimpíades.
 
 CLUB NAUTIC AMPOSTA: CONTINUA EL SOMNI OLIMPIC
 
El lloc Lucerna, Suïssa, la catedral del rem olímpic, la data ,marcada amb vermell, 22 de Maig.
 
La classificatòria va començar amb bones sensacions, el 4- lleuger amb Zunzunegui, Franquet, Rojas i l’ampostí Francec Franch queden segons de la seva serie,  a tres segons del guanyador Serbia. Només passa un bot a la final i el bot espanyol passa a la repesca.
 
La repesca surt fantàstica, primers !!!!!!. a la FINAL.
 
Estats Units, Holanda, Serbia, Brasil i Nova Zelanda son els rivals, nomes classifiquen els dos primers bots. L’equip espanyol coneix les dificultats, però somia supera-ho tot amb molta il·lusió, els seu talent i una mica de sort.
 
No pot ser, cinquens, la regata ha estat dominada per l’equip de Estats Units i Holanda. Per ells son les dos places olímpiques, moltes felicitats.
 
 CLUB NAUTIC AMPOSTA: CONTINUA EL SOMNI OLIMPIC
 
Tornem al començament. D’aquí a quatre anys tornen uns altres Jocs Olímpics, a Rio de Janeiro. Podem començar a somiar, diuen que la trentena es la millor edat per un remer, o un sub-23 pot donar una sorpresa i anar a unes olimpíades (no seria el primer, teniu exemples molt prop vostre), inclús un juvenil podria ser un crac i deixar asombrat el mon.
 
Desde el Club Nautic Amposta vos encoratgem a intentar-ho. Tenim remers olímpics: Luis Miguel Oliver, Antonio Merin, Anna Accensi i el nostre entrenador David Morales. Tenim dos diplomes olímpics,  Luis Miguel Oliver als jocs de Los Angeles i Antonio Merin als jocs de Barcelona.
 
Ànim, podem augmentar la llista de remers olímpics i…. vos imagineu una Medalla Olimpica?.
 


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal