CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

CLUB NAUTIC AMPOSTA CAMPIO DE CATALUNYA DE REM

El Club Nautic Amposta ha guanyat el Campionat de Catalunya de rem olímpic per setè any consecutiu.

 

 

La competició s’ha celebrat en aigües de l’estany de Banyoles el 9 i 10 de Juny. El Club Nautic Amposta ha dominat el campionat des de el primer moment, imposant-se  amb molta claredat al guanyar quinze de les probes del programa de rem, pràcticament doblant en medalles d’or al segon i tercer classificats el Club de Rem Tortosa i el Club Natació Banyoles, els dos amb nou medalles d’or, classificant-se segon el club Tortosí per major número de medalles de plata que el seu rival.
 
CLUB NAUTIC AMPOSTA CAMPIO DE CATALUNYA DE REM
 
Els resultats dels remers del Club Nautic Amposta han estat extraordinaris, primers al medaller amb quinze medalles d’or, deu medalles de plata i sis medalles de bronze.
 
Els remers alevins han conquerit tres medalles: dues d’or per al bot 2x AM (Jaume Paz, Pau Princep) i per el 4x AM (Princep, Paz,Subirats, Cercos), i una medalla de bronze per al 2x AM (Joan Cercos , Pep Rallo).
 
Tres bots han conquerit medalla en categoria infantil: El 2x IF (Damaris Beltri, Nuria Martin)s’ha proclamat campió de Catalunya , el skiff femení (Damaris) ha quedat segona a molt poc temps de la primera classificada i una medalla de bronze per al 4X IF (Damaris Beltri, Nuria Martin, Nuria Puig i Nuria Goldero).
 
Molt bé l´equip cadet, que amb vuit medalles han estat fonamentals per la victoria final per clubs del Campionat de Catalunya. Cinc bots campions de Catalunya: 2- CF (Maria Garriga, Victoria Cid), 2x CF (Aida Bonfill, Gemma Domingo), 4x CF (Aina Mateo, Iris Castell, Bonfill, Domingo), 2- CM (Agusti Caballer, Yago Gavilan), 4x CM (Caballer, Gavilan Manel Javier, Carlos Javier), i tres bots han conquerit la medalla de plata: 1xF (Iris Castell), 2x CM (Gavilan, Caballer) i el bot 4- CM (Caballer, Gavilan, M. Javier, C. Javier).
 
CLUB NAUTIC AMPOSTA CAMPIO DE CATALUNYA DE REM
 
Extraordinaris també els components juvenils del Club Nautic Amposta amb un total de nou medalles. Quatre bots campions de Catalunya: 1x JF (Aina Cid), 2- JF (Cid, Laura Roso), 2x JF (Cid, Aida Castelblanque) i el bot 4- JM (Aaron Centelles, Antonio Delgado, Albert Forcadell, Joan Margalef); dues medalles de plata per al 2- JM (Forcadell, Delgado) i el 4- JM (Forcadell, Delgado, Margalef, Marti) i finalment tres bots medalla de bronze: 2- JF (Alba Toscas, Aida Castelblanque), el 2- JM (Jordi Bautista, Didac Marti) i el 2x JM (Bautista, Marti).
 
Finalment excel·lent l’equip sènior amb un botí de vuit medalles per al Club Nautic Amposta. Tres bots medalla d’or i campions de Catalunya: 2x SM (Joan Fernandez, Francesc Franch), 4x SM (Fernandez, Franch, Lluis Roso, Pep Pallares) i el bot 8+ ABF (Meritxell Alonso, A. Cid, Roso, Castelblanque, Garriga, V. Cid, Domingo, Bonfill, tim. A. Toscas). Tres embarcacions medalla de plata: 2- SF (Alonso, Roso), 2x SF (Alonso, Castelblanque) i el 4x ABF (Alonso, A. Cid, Castelblanque, Roso). I finalment 2 bots medalla de bronze, el 2- SM (Lluis Roso, Pep Pallares) i el bot 4- SM(Franch, Fernandez, Roso, Pallares)
 
També felicitem a la resta de remers i als tècnics del Club Nautic Amposta pel seu esforç i dedicació aconseguint tots junt que el nostre Club Nautic Amposta es proclamí CAMPIO DE CATALUNYA DE REM OLIMPIC per 7e ANY CONSECUTIU.
 
 
Finalment des de el club un agraïment molt especial.
 
CLUB NAUTIC AMPOSTA CAMPIO DE CATALUNYA DE REM
 
Un campionat de Catalunya sense bocata al gust de cada un, estes cireres ben madures, la beguda a tope fresca, una copa de cava per brindar (prometo que el dia que no guanyem també ho farem), remers, tècnics i familiars tots junts en germanor.
 
Tot això es gracies a TU. Moltes gracies BASILIO.
 
 


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal