CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

CLUB NAUTIC AMPOSTA: CAMPIONAT D’ESPANYA J-S

S’ha celebrat en aigües de l´embassament de Castrelo do Miño (Ourense), el Campionat d’Espanya de rem olímpic a les categories juvenil, sub-23, sènior i veterans.

 

 

Amb una magnifica participació amb mes de 60 clubs i 900 remers, la proba ha estat guanyada pel Circulo de Labradores de Sevilla, i amb una gran competició, els remers del Club Nautic Amposta han obtingut 5 medalles, conquerint el quart lloc en la classificació final per clubs.
 
CLUB NAUTIC AMPOSTA:  CAMPIONAT D’ESPANYA J-S
 
En categoria juvenil els remers ampostins han obtingut tres medalles: una medalla d’or per al bot 2x JF amb Aina Cid i Aida Castelblanque, una de plata per al bot 2 – masculí amb Antonio Delgado i Albert Forcadell i a pesar de la lesió de Laura Roso  una meritoria medalla de bronze per al 4X femení tripulat per Aina Cid, Aida Castelblanque, Laura Roso i Alba Toscas.
També destacar la competició del 8+ classificat en quart lloc, a un pas de les medalles, amb els remers Antonio Delgado, Albert Forcadell, Didac Marti, Joan Margalef, Aaron Centelles, Jordi Bautista, Oscar Alfaní , Agustí Caballer i Alba Toscas com a timoner.
 
 CLUB NAUTIC AMPOSTA:  CAMPIONAT D’ESPANYA J-S
 
En categoria sènior el bot 2- femení amb Meritxell Alonso i Aina Cid s´han imposat amb autoritat a les seves rivals conquerint la segona medalla d’or per al nostre club. Molt bona també la competició dels remers Joan Fernandez i Francesc Franch, medalla de plata en categoria 2x només superats pels seus rivals de Santurtzi.
 
CLUB NAUTIC AMPOSTA:  CAMPIONAT D’ESPANYA J-S
 
 Destacar també el bot 4x sènior masculí amb Joan Fernandez, Xavi Sospedra, Lluis Roso i Pep Pallares, classificat en quart lloc final. Cinquè classificat ha estat el bot 2- de Miquel Sospedra i Manel Pagà i finalment el skiff amb Vicent Puig, amb una gran lluita els tres dies de competició, ha guanyat la final B i setè lloc final.
 
 
La propera cita del rem olímpic es el Campionat d’Espanya en categoria aleví, infantil i cadet que es celebrarà a Sevilla del 6 al 8 de juliol, on esperem que els petits remers continuen la línea d’èxits del rem ampostí.
 


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal