CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

ELS VOGADORS D’AMPOSTA INICIEN LA COMPETICIO

Els veterans del Club Nautic Amposta han començat la temporada de banc fix amb l’inici de la Lliga Catalana de Llagut i la Lliga de les Terres de l´Ebre de Muletes.

 

 

La primera proba en competició ha estat  l’anomenada  “La Llarga de Badalona”, regata celebrada el dissabte 2 de juny i organitzada pels clubs de Badalona. Meritòria quarta posició per els vogadors ampostins, tot i els dubtes amb la presa de temps que creiem ens va perjudicar.
ELS VOGADORS D’AMPOSTA INICIEN LA COMPETICIO
 
La competició oficial comença  amb la disputa de la primera regata de la X Lliga Catalana de Llagut celebrada el diumenge disset de juny a terres gironines, a la platja de Lloret de Mar. Els nostres remers obtenen el quart millor temps en la crono, a només dos segons del primer classificat, temps que permet als veterans del Club Nautic Amposta accedir a la final A. La proba ha estat guanyada pels remers del Club de Rem Arenys, segona posició pels Vogadors de Cambrils i quarta posició pel Club Nautic Amposta en una emocionant regata decidida a la ultima ciavoga.
 
La temporada continua amb un apretat cap de setmana: el dissabte 30 de juny s´inicia la lliga de Muletes de les Terres de L´Ebre amb la primera regata a L´Atmella de Mar i el dia següent la segona regata de llagut a la població de Torredembarra.
 
ELS VOGADORS D’AMPOSTA INICIEN LA COMPETICIO
 
El Club Nautic Amposta es presenta a competició a la Cala amb dos muletes, amb una barreja de remers veterans, sèniors i algun remer en edat juvenil. En un ambient magnífic, amb molt de públic al port de L´Atmella de Mar, es celebren les regates classificatòries amb gran resultat per als nostres remers:  primer i tercer millor temps per a les nostres muletes.
 
 La regata final la van disputar la muleta del Club Nautic Mora d´Ebre, amb el segon millor temps de les classificatòries i la muleta ampostina. Els vogadors ampostins es van imposar a la regata, decidida a la segona ciavoga on van poder avantatjar a l’equip de Mora, conservant la distància fins la meta.
 
 ELS VOGADORS D’AMPOSTA INICIEN LA COMPETICIO
 
Destacar la molt bona organització de la regata per part de la població calera i en especial el final de festa amb un sopar de germanor de tots els participants i acompanyants ofert per la confraria de pescadors de L´Atmella. Extraordinari el plat de sèpia amb patata, moltes felicitats al cuiner.
 
Desprès de fer tard el dissabte, els nostres remers van matinar per participar a la segona regata de la Lliga Catalana de llagut a la localitat de Torredembarra. Malauradament la proba no es va poder celebrar pel malt temps que va fer el diumenge.
 
La propera cita del rem en banc fixe serà el 17 de Juliol a la localitat de Sant Pere Pescador on es celebrarà la 3ª regata de la Lliga Catalana de Llagut.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal