CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

C. ESPANYA A-I-C: 6 MEDALLES PEL NAUTIC AMPOSTA

S’ha celebrat a Sevilla,en aigües del riu Guadalquivir, el Campionat d’Espanya de rem olímpic en categoria Aleví, Infantil i Cadet.

 

 

Amb una magnifica participació, amb prop de 950 remers i  68 clubs participants de tot l’estat espanyol, els remers del Club Nautic Amposta, tot i la forta calor durant la competició, han tingut una destacada actuació, classificant tretze bots a les finals i que han lograt un total de sis medalles: dues medalles d’or i quatre medalles de bronze, essent el millor club català en la competició.
 
C. ESPANYA A-I-C:  6 MEDALLES PEL NAUTIC AMPOSTA
 
Els primers en remar han estat els alevins conquerint la primera medalla, bronze per al 4x aleví masculí amb Jaume Paz, Josep Subirats, Joan Cercos, i Pau Princep. Molt destacada l’actuació de Iris Garcia, cinquena classificada en 1x a la final A i Pep Rallo que ha disputat la final B en skiff en el seu primer any competint a un campionat d´Espanya.
 
Seguidament ha estat el torn per la categoria infantil. Damaris Beltri i Núria Martin han fet una extraordinària competició aconseguint la segona medalla de bronze per al Club Nautic Amposta en la modalitat de doble skull. També han lograt classificar el seu bot a les finals Núria Puig, tercera classificada a la final B i el 2x de Alex Paga i Albert Barrera que també han remat la final B  acabant en cinquena posició. Finalment els skiff infantils masculins amb Oriol Mateo i Toni Bo han quedat eliminats als quarts de final.
 
 C. ESPANYA A-I-C:  6 MEDALLES PEL NAUTIC AMPOSTA
 
El plat fort del dia del Club Nautic Amposta l’han deixat per al final amb la categoria cadet, quatre medalles i tots els bots classificats a la final. La primera medalla d’or ha estat per al 4x femení tripulat per Aida Bonfill, Victoria Cid, Aina Mateo i Iris Castell, que han revalidat el títol de campiones d’Espanya. També han conquerit la medalla d’or el bot dos sense amb Victoria Cid i Maria Garriga, amb una brillant regata han deixat mes de tres bots de distància a les segones classificades.
 
 C. ESPANYA A-I-C:  6 MEDALLES PEL NAUTIC AMPOSTA
 
 Dos medalles mes, en aquest cas de bronze per al 4x cadet masculí amb  Manel Javier, Carlos Javier, Yago Gavilan i Agusti Caballer, i el bot 2- amb Agusti Caballer i Yago Gavilan. També han classificat el bot a les finals el 2x cadet femení amb Aida Bonfill i Gemma Domingo, cinquenes a la final A, el bot 2- cadet femení amb Aina Mateo i Iris Castell, cinquens també a la final A, el doble skull cadet masculí amb Roger Ruiz i Josep Falco han guanyat la final B i finalment ha competit el 1x de Alex Llor, tercer classificat  a la final B.
 
Ara es el torn dels juvenils. Aina Cid, Antonio Delgado, Albert Forcadell i Didac Marti han estat convocats, juntament amb David Morales, entrenador i seleccionador espanyol, per representar Espanya a la Copa Joventut de Rem que es celebrarà del 20 al 22 de Juliol al llac de Banyoles.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal