CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

NOU MEDALLES PER ELS NOSTRES REMERS AMB LA SELECCIO ESPANYOLA JUNIOR

Aquest cap de setmana la selecció espanyola juvenil de rem ha participat a la XXVII Copa de la Joventut, conquerint un meritori tercer lloc darrera de la guanyadora Itàlia i de la potent selecció de Gran Bretanya.

 

Quatre remers del nostre club han format part de la selecció espanyola: Aina Cid, Albert Forcadell, Antonio Delgado i Didac Marti del Club Nautic Amposta, dirigits pel responsable tècnic de la selecció espanyola i també del nostre club David Morales.
 
Els resultats del nostres remers han estat fantàstics; una medalla d’or, quatre medalles de plata i quatre medalles de bronze.
 
NOU MEDALLES PER ELS NOSTRES REMERS  AMB LA SELECCIO ESPANYOLA JUNIOR
 
Extraordinària  la competició de  Aina Cid,  amb tres medalles: una de plata amb el bot 8+ en la jornada del divendres, posició que va millorar el dissabte conquerint la medalla d’or en skiff al imposar-se a la representant holandesa i medalla de plata en la jornada del diumenge defensant l´skiff de la selecció espanyola.
 
NOU MEDALLES PER ELS NOSTRES REMERS  AMB LA SELECCIO ESPANYOLA JUNIOR
 
Tres medalles també per  Albert Forcadell i Antonio Delgado. Medalla de bronze el dissabte remant els dos amb el 8+ de la selecció espanyola, lloc que repeteixen el diumenge també amb el vuit amb timoner i finalment els dos remers del Club Nautic Amposta van conquerir la medalla de plata amb el bot 4+ en un emocionant final en que les quatre primeres embarcacions van entrar totes juntes repartin-se les medalles nomes per dècimes de segon.
 
NOU MEDALLES PER ELS NOSTRES REMERS  AMB LA SELECCIO ESPANYOLA JUNIOR
També destacar l’actuació del remer del Club Nautic Amposta Didac Martí que va aconseguir un magnífic cinquè lloc a la final A amb el bot 4x de la selecció espanyola en la jornada del diumenge.
 
No ens volem oblidar de Laura Roso i Aida Castelblanque, també convocades i que finalment no han remat però que el seu esforç en les setmanes que han estat entrenat amb la selecció els servirà d’experiència en un futur segurament ple d’èxits.
 
Finalment destacar que la magnifica competició de Aina Cid li ha servit per a ser convocada per a defensar a Espanya en el Campionat del Mon Junior que es celebrarà a Plovdiv, Bulgaria del 14 al 19 d’agost.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal