CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

AINA CID CINQUENA AL CAMPIONAT DEL MON JUNIOR

Aina Cid del Club Nautic Amposta, juntament amb David Morales, seleccionador espanyol i entrenador del Club Nautic Amposta, han representat amb orgull el rem ampostí al Campionat del Mon Junior celebrat a Plovdiv (Bulgària).

 

 

Magnifica la competició de la remera del nostre club Aina Cid Centelles, defensant l´skiff de la selecció espanyola.
 
 La competició va començar amb moltes dificultats: la eliminatòria va ser molt complicada, els primers 500 metres els va passar última  i amb molta força va superar a la representant de Noruega als 1.000 metres i continuant la magnifica progressió es va situar en segona posició al pas dels 1.500 superant Japó, posició que va mantenir al final de la regata amb un magnífic temps de 07:54.68 nomes superada per la representant de la República de Sud-àfrica.
 
AINA CID  CINQUENA AL CAMPIONAT DEL MON JUNIOR
 
Molt emocionant va ser la regata de quarts de final: als mil metres va passar en quarta posició, i en una magnifica progressió va avançar a la representant Noruega primer i Francesa desprès  logrant classificar-se per les semifinals segona darrera de la representant Holandesa amb un magnífic temps 07:59.80.
 
 AINA CID  CINQUENA AL CAMPIONAT DEL MON JUNIOR
 
El dissabte van arribar les semifinals. Aina va començar com tot el campionat, al pas dels 1.000 metres anava en quarta posició darrera de Alemanya, República de Sud-àfrica i Polònia, fora de la fina,. però amb una demostració de força mental no va donar la regata per perduda i al pas dels 1.500 metres  en un gran canvi de ritme va deixar enrere la representant polaca i es va classificar per la gran final del Campionat del Mon amb un altre magnífic temps per davall dels vuit minuts: 07:57.83.
 
El diumenge la gran final: Aina va remar amb molt d’ànim i convicció, lluitant amb força tot i les seves limitacions físiques fins al final, va arribar cinquena, prop de les medalles, conquerides finalment per Alemanya, or, Sud-àfrica ,plata, i Romania, medalla de bronze.
 
 AINA CID  CINQUENA AL CAMPIONAT DEL MON JUNIOR
 
Magnific campionat i com Aina diu en les seves propies paraules: “ CINQUENA DEL MON, dit aixi, no sona gens malament”.
 
Moltes felicitats Aina, moltes felicitats David.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal