CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

V REGATA DE MULETES LLIGA DE LES TERRES DE L´EBRE

S’ha disputat a Amposta la cinquena regata de muletes corresponent a la VII Lliga de Muletes de les Terres de L´Ebre.

 

 

Amb una magnifica participació, amb muletes de Mora d’Ebre, Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i d’Amposta, i molta presencia de públic, les regates s’han disputat en emoció i esportivitat.
 
V REGATA DE MULETES LLIGA DE LES TERRES DE L´EBRE
 
Molt competides han estat les regates en categoria masculina, on l’alta participació ha permès fer series eliminatòries i semifinals per classificar les quatre millors muletes a la final, on les tres muletes que han pujat al podi han entrat a meta nomes separades per un segon. La muleta vencedora ha estat la representant del Club Nautic Mora d’Ebre, l’embarcació B dels Almogàvers en un temps de 1 minut 59 segons imposant-se a la muleta del Club Nautic Amposta B per només un segon i entrant en tercera posició la muleta de l´Associació Esportiva Xino-Xano A de Deltebre amb un temps de 2 minuts i 1 segon .
 
En categoria femenina s’han imposat les remeres del Club Nautic Amposta, compartint podi en segon lloc les noies del Almogavers del Club Nautic Mora d’Ebre i el tercer lloc ha estat per les remeres de la muleta de l´Associació Esportiva Xino- Xano de Deltebre
 
V REGATA DE MULETES LLIGA DE LES TERRES DE L´EBRE
 
Aixi mateix volem destacar la presencia de la Representant Territorial de l´Esport a les Terres de l´Ebre, la Sra. Cinta Espuny i del regidor d´Esports i Turisme de l’ajuntament d´Amposta, el Sr. Paco Paz  que ens han acompanyat a les regates i han fet entrega dels trofeus als vogadors de les Terres de l´Ebre.
 
La competició ha finalitzat amb un berenar de germanor com a cloenda de una magnifica jornada d’esport i amistat.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal