CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

FESTA DEL REM 2012

El Club Nautic Amposta comenta la temporada 2012-2013 en la tradicional Festa del Rem.

 

La diada ha començat amb el tradicional enfrontament esportiu en les regates socials entre els “blancs” i els “negres”,
 
FESTA DEL REM 2012
 
 La pluja ha fet que l’enfrontament es trasllades al gimnàs i tot s’ha decidit en una emocionant regata per relleus al ergòmetre  on la victòria ha estat enguany pel equip dels “negres”.
 
A continuació s’ha celebrat l’Assemblea Ordinària anual, on la junta directiva del Club Nautic ha informat als socis de la marxa de l’entitat.
 
FESTA DEL REM 2012
 
Una reunió molt plàcida gracies als bons resultats esportius i la constatació de que el trasllat a les noves instal·lacions del Club Nautic Amposta s’ha desenvolupat amb tota normalitat.
 
 FESTA DEL REM 2012
 
Finalment els remers i els socis, acompanyats per la Representant Territorial d´Esports de les Terres de l´Ebre, la Sra. Cinta Espuny, el Concejal de Esports de l´Ajuntament d´Amposta el sr. Paco Paz i el Director Tècnic de la Federació Catalana de Rem, el Sr. Bienvenido Front, han fet un dinar de germanor al Centre Esportiu Amposta Park, on s’han fet el reconeixement dels remers Lluis Roso i Aina Cid, finalistes al mundial juvenil representant a la selecció espanyola de rem olímpic

 Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal