CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

C. N. AMPOSTA CAMPEONES A BARCELONA

S’ha celebrat el 17 i 18 de Novembre 17é Trofeu Internacional de Barcelona de Rem al Moll de la Fusta just davant de la Rambla de Mar.

 

 

 C. N. AMPOSTA CAMPEONES A BARCELONA

 

Les noies del Club Nautic Amposta ha conquerit el Trofeu, patrocinat per l’ajuntament de Barcelona, aprofitant la setmana de sensibilització del Dia internacional per l’ eliminació de la violència contra les dones.

 

C. N. AMPOSTA CAMPEONES A BARCELONA

 

La regata s’ha disputat en manegues de 500 metres tipus esprint imposant-se en la classificació final el bot 4x ampostí format per Aina Cid, Aida Castelblanque, Aida Bonfill i Gemma Domingo,  classificant-se en segon i tercer lloc  les embarcacions del Club de Rem Tortosa i del Club Natació Banyoles respectivament.

 

C. N. AMPOSTA CAMPEONES A BARCELONA

 

També s’ha disputat en categoria 8+ masculina el Trofeu Real Club Marítim Barcelona, guanyat per el bot del Real Club Nautic De Tarragona. L’embarcació del nostre club, molt jove i de pes lleuger en la majoria de remers,  ha competit dignament classificant el bot en cinquena posició final i molt bones sensacións, esperant la progressió en resultats en pròximes competicions.

 Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal