CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

REGATA PROMOCIO A AMPOSTA

S’ha celebrat el dissabte 24 de Novembre la primera regata de promoció de rem olímpic en aigües del riu Ebre a la ciutat d’Amposta.

 

 

Magnifica participació amb 190 bots i prop de 170 remers de tots els clubs de Catalunya i el Club Capri de Mequinenza de la veïna comunitat d’Aragó.
 
Les regates han estat molt disputades, amb molta esportivitat per part de les promeses del rem i amb molta presencia de públic que omplia el passeig del riu com feia molt de temps que no es veia.
 
REGATA PROMOCIO A AMPOSTA
 
Molt bona  l’actuació del remers del Club Nautic Amposta amb cinc medalles.
 
Els alevins han conquerit una medalla de bronze, el 2x amb Joan Cercos i Josep Subirats,  Pep Rallo i Pep Cercos han classificat setens i el doble tripulat per Jordi Panisello i Xavier Roig han quedat desens.
En skiff masculí quart, cinquè i sisè lloc per a Josep Subirats, Joan Cercos i Pep Rallo. Bona regata per Jordi Panisello que va guanyar la seva sèrie i novè classificat final i setzè lloc per a Pep Cercos.
Destacable el debut en la categoria de Xavi Roig, Iker Montoya, Pepe Porres, Eros Villar, Manel Gurrera i Guillem Garcia que van debutar remant en iola.
 I també el debut de la aleví fèmina Anastasia Zakharova que va classificar el seu skiff en novè lloc en una magnífica regata.
 
REGATA PROMOCIO A AMPOSTA
 
Els infantils del Club Nautic Amposta han tingut un paper molt destacat:  dos medalles de plata conquerides per el 1x  fèmina amb Damaris Beltri i el 2x femení amb Nuria Martin i Nuria Puig i una medalla de bronze per el 2x masculí amb Alex Paga i Oriol Mateo. També destacar el sisè lloc per el doble skull amb Damaris Beltri i Iris Garcia i la desena posició per el 2x masculí amb Jaume Paz i Pau Princep.
 
REGATA PROMOCIO A AMPOSTA
 
Els cadets d’iniciació han competit en resultats que els han d´animar a continuar amb el seu esforç: primer classificat Aleix Chimeno i quart lloc per Xavi Royo.
 
Després de la competició dels petits arriba l’hora dels mes grans. Aquest proper dissabte 1 de Desembre es celebrarà la XXX edició de la regata DESCENS DE L´EBRE. Regata de llarga distancia, 15 km., amb inici a Tortosa i final a Amposta.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal