CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

REGATA PROMOCIO I TEST 4 KM CADETS

S’ha disputat la segona regata de promoció el dissabte 15 de Desembre a Sant Jaume d’Enveja. Han participat els clubs de la província: Club Nautic de Tarragona, Club de Rem Tortosa, Club de Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja, Club Nautic Sant Carles de la Ràpita i Club Nautic Amposta.

 

 

Els remers de la pedrera continuen la seva progressió i posen en practica els coneixements adquirits en els entrenaments.
 
REGATA PROMOCIO I TEST 4 KM CADETS
 
En categoria aleví els primers en participar van ser els mes petits que van fer una regata en les ioles. Xavi Roig, Marcel Galvez, Pepe Porres, Iker Montoya i Manel Gurrera van competir en molta il·lusió en la seva regata.
Els alevins amb mes experiència han participat en regates amb skiff i doble skull. Destacar el primer lloc per Josep Subirats, quart classificat Pep Rallo, sisena posició per Joan Cercos, novena posició per Jordi Panisello i dotze lloc per el skiff tripulat per Pep Cercos.
 
En embarcació doble skull, primer lloc per Anastasia Zakharova amb un doble mixta amb el Nautic de Tarragona, també primers han estat Joan Cercos i Pep Rallo, tercera posició per al bot tripulat per Josep Subirats i Marcel Galvez , setens Jordi Panisello i Pep Cercos, vuitè ha classificat Iker Montoya amb un bot mixta amb el Club de Rem Tortosa, onzena posició per Xavi Roig i Pepe Porres i finalment Manel Gurrera i Eros Villar han classificat el seu bot en catorzena posició.
 
REGATA PROMOCIO I TEST 4 KM CADETS
 
En categoria infantil fèmina, segona classificada Núria Puig, tercera Núria Martin i novena posició per Iris Garcia en skiff, En doble skull Núria Puig i Núria Martin van classificar el bot en cinquena posició.
En categoria infantil masculina els remers del Club Nautic Amposta ha obtingut els següents resultats: tercer classificat Orol Mateo, quart Alex Paga i dotzena posició final per Jaume Paz en skiff. En doble Skull Oriol Mateo i Alex Paga han obtingut una magnifica segona posició final.
 
En categoria cadet “nous” Xavi Royo i Aleix Chimeno continuen el seu aprenentatge i progressen en rapidesa, han classificat els seus bots primer i segon en la seva categoria.
 
 REGATA PROMOCIO I TEST 4 KM CADETS
 
També s’ha celebrat un test per la categoria cadet en llarga distància, 4 km cronometrats en sortida individual com a part de la preparació de la temporada.
 
En categoria femenina la guanyadora ha estat l’ampostina Victoria Cid . Bona regata també per Iris Castell sisena classificada final.
Els cadets masculins del Club Nautic Amposta han obtingut els següents resultats al test: cinquena posició per Yago Gavilan, setè classificat Andreu Elies, vuitè lloc per Josep Falcó, novè ha arribat Roger Ruiz i disetena posició final per Albert Barrera.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal