CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

EXIT AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE REM

La ciutat d’Amposta i el Club Nautic han acollit el XII Cto d’Espanya en Remoergometro, especialitat de rem indoor que s’ha disputat Pavelló Municipal d’Amposta.

 

Tot i suspendré la jornada de rem del diumenge la cita esportiva ha estat un èxit absolut: L’organització del campionat ha estat impecable, deixant el nom de la ciutat organitzadora i del Club Nautic Amposta al punt mes alt del podi.
 
L’èxit esportiu del campionat ha estat espectacular: gran participació  amb 51 clubs i 248 remers de tot l’estat espanyol, grades plenes i èxit esportiu: s’ha batut un record d’Espanya, en categoria SUB23 masculí, Ismael Montes del SD Remo Astillero.
 
Èxit també per els remers del Club Nautic Amposta que han conquerit quatre medalles. Cap club del estat espanyol ha pujat tantes vegades al podi.
 
 EXIT  AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE REM
 
En categoria cadet hem conquerit tres medalles: la medalla de or amb un temps de 04:44.8, a nomes quatre decimes del record d´Espanya, per Yago Gavilan, medalla de plata per Victoria Cid i  medalla de bronze per Andreu Elias .
 
Molt bé també Iris Castell a un pas de la medalla, quarta classificada. Destacar també la participació i l’esforç dels cadets Roger Ruiz, setè, Josep Falco, novè, Xavier Royo i Albert Barrera classificats dins dels vint-i-cinc millors ergòmetres en la seva categoria .
 
EXIT  AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE REM
 
En categoria juvenil fèmina excel·lent competició per Aida Bonfill i Gemma Domingo, les dos en el seu primer any en categoria juvenil s’han classificat dins de les deu millors del campionat d’Espanya. Molt be també les remeres Laura Roso i Aina Mateo situades entre les quinze millors de la competició.
 
En categoria juvenil masculí, Agusti Caballer ha realitzat una magnifica competició amb un extraordinari temps de 06:30.7 vuitè en la classificació final. Molt bé Aaron Centelles,en dissetena posició, millorant la seva millor marca personal. Destacar també l’esforç de Didac Marti, competint tot i les seves molèsties físiques, completant la participació dels juvenils ampostins Jordi Bautista i els germans Manel i Carlos de Javier, classificats entre els trenta millors juvenils espanyols.
 
EXIT  AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE REM
 
En categoria sènior ha arribat la quarta medalla, bronze per Meritxell Alonso en categoria Peso Ligero.
 
En categoria masculina el millor classificat ha estat Joan Luis Fernandez, en cinquena posició amb un magnífic temps de 06:17.6. Destacar també la competició de Lluis Roso i Francesc Franch dins dels quinze millors d’Espanya.
També han participat per primer any en categoria sènior Antonio Delgado i Albert Forcadell, adquirint experiència del salt de categoria per properes competicions.
 
Així mateix la ciutat d’Amposta i el nostre club han rebut nombroses felicitacions per el magnífic campionat, la seva organització i la qualitat de les nostres instal·lacions: pavelló municipal, residencia d’esportistes i el centre de tecnificació que situen a Amposta en l’elit de l’esport a l’estat espanyol.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal