CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

CONFRONTACIO CATALANA DE REM OLIMPIC

El Club Nautic Amposta ha participat en la regata de rem olímpic que s’ha celebrat en aigües de l’estany de Banyoles el 9 i 10 de Març.

 

 

La participació ha estat magnifica, amb la presencia de tots els clubs de Catalunya i l’aragonès Club Capri de Mequinensa, amb un total de 350 remers i prop de 500 embarcacions que han competit en categoria aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior i veterans.
 
Els resultats dels remers del Club Nautic Amposta han estat  molt bons, conquerint 25 medalles: 7 medalles d’or, 9 medalles de plata i 9 medalles de bronze.
 
 CONFRONTACIO CATALANA DE REM OLIMPIC
 
En categoria aleví han competit amb molta il·lusió, desprès de molts dies sense poder entrenar, conquerint magnífics resultats: en categoria skiff masculí segon classificat Josep Subirats i tercer Pep Rallo, en doble skull tercer han entrat els remers Joan Cercos i Josep Subirats i finalment Joan Cercos, Josep Subirats, Pep Rallo i Marcel Gurrera han classificat el 4x del Club Nautic Amposta en segona posició. Felicitar també a la resta de alevins: Anastasia Zakarova, Pep Cercos, Jordi Panisello, Xavi Roig, Guillem Garcia i Pep Porres pels progressos que estan realitzant i el bon ritme de competició que estan adquirint.
 
En categoria infantil Nuria Puig, Nuria Martin, Iris Garcia, Jaume Paz, Oriol Mateo, Alex Paga i Pau Princep continuen la seva preparació afinant els bots cara a la Copa Primavera que aquest any canvia d’escenari i es disputarà a Sevilla, preparant el camp de regates per la disputa del Campionat d’Europa de rem olímpic.
 
 CONFRONTACIO CATALANA DE REM OLIMPIC
 
Victòria per els cadets  Victoria Cid i Iris Castell amb el quatre skull mixta amb Banyoles i Yago Gavilan i Andreu Elias amb el bot dos sense timoner. En segona posició han classificat el 4x Yago Gavilan, Andreu Elies, Roger Ruiz i Josep Falco, segones també Victoria Cid i Iris Castell amb el 2x, posició que repeteix Victoria Cid amb el skiff. Finalment també han acabat en podi el 2x masculí amb els remers Yago Gavilan i Andreu Elies.
 
Destacar també la bona competició i els progressos dels remers Xavi Royo i Albert Barrera.
 
En categoria juvenil han conquerit la primera posició el 2x amb Didac Martí i Agusti Caballer i el 4x tripulat per Aaron Centelles, Agustí Caballer, Didac Marti i Jordi Bautista. També han classificat en poscio de podi en tercer lloc Aida Bonfill en skiff, el doble skull femení tripulat per Gemma Domingo i Aida Bonfill i finalment el 4- masculí amb Agusti Caballer, Didac Marti, Aaron Centelles i Jordi Bautista.
 
 CONFRONTACIO CATALANA DE REM OLIMPIC
 
En categoria absoluta, primer lloc per l´skiff de Meritxell Alonso i el 4x femení amb Aida Bonfill, Gemma Domingo, Aina Mateo i Meritxell Alonso. Segona posició per el 2x amb Joan Fernandez i Francesc Franch. Tercers a la classificació final els bots 4- amb Lluis Roso, Francesc Franch, Joan Fernandez i Xavier Sospedra i el 4x tripulat pels remers Francesc Franch, Lluis Roso, Antonio Delgado i Joan Fernandez.
 
En definitiva resultats esperançadors dels nostres remers que continuen la seva preparació per l’important Regata Trail Acceso a la Selección Nacional que es celebrarà els dies  22 i 23 de Març, on els remers juvenils i sènior del Club Nautic Amposta intentaran guanyar-se l’accés a la selecció nacional espanyola de rem olímpic.
 
 
 
 
 
 


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal