CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

REGATA TRAIL PRIMAVERA

S´ha disputat els dies 22 i 23 de Març la regata TRAIL DE PRIMAVERA al llac de Banyoles.

 

Aquesta regata substitueix l’antiga regata Open de Acceso a la selecció espanyola de rem olímpic amb petites diferencies. Només participen categoria juvenil i sènior quedant fora la categoria cadet i es disputa en dos jornades en regates molt apretades amb el temps. Els bots en competició son els mateixos: en categoria femenina skiff i en categoria masculina skiff i dos sense.
 
El Club Nautic Amposta ha participat amb nou embarcacions:
 
REGATA TRAIL PRIMAVERA
 
En categoria juvenil femenina han participat tres embarcacions, totes elles de primer any i essent la primera regata de alt nivell que competeixen en la categoria i en la distància de 2.000 metres. Els resultats han estat els esperats, Aida Bonfill en 13ª posició, 14ª posició per Gemma Domingo i 20ª posició final per Aina Mateo. Una bona experiència de competició per les joves remeres ampostines que les motivarà per superar-se en properes regates.
 
REGATA TRAIL PRIMAVERA
 
En categoria juvenil masculina han competit tres bots, tots en categoria 2-. El bot més destacat ha estat el tripulat per Agusti Caballer i Didac Marti que han remat la final A classificant-se en cinquena posició, seguit del bot format per Aaron Centelles i Jordi Bautista en segona posició de la final B i finalment els germans Carlos i Manel de Javier, nous en la categoria, que han remat la final C en un meritori tercer lloc. 
 
En categoria sènior el club Nautic Amposta ha presentat tres embarcacions a la competició amb bons resultats:
 
REGATA TRAIL PRIMAVERA
 
En categoria femenina, el skiff de Meritxell Alonso ha quedat en quarta posició de la final A, resultat que ha repetit Joan Luis Fernandez en la categoria skiff masculí. Magnífic resultat dels remers ampostins tenint en conte que son remers lleugers i competien en la mateixa categoria que els remers pesats.
 
També han participat Lluis Roso i Francesc Franch en la categoria dos sense sènior masculí remant la final B i conquerint un meritori 11e lloc final tenint en conte la mateixa circumstancia dels remers anterior, son categoria pes lleuger i s’han enfrontat als millors 2- pesats de Espanya.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal