CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

VIII REGATA OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA

S’ha disputat els dies 27 i 28 de Març la VIII regata Open Internacional de Catalunya i el IX Trofeu Pedro Abreu en aigües del llac de Banyoles.

 

 

Magnifica participació amb mes de 20 clubs i mes de 480 remers que han competit les dues jornades tot i les inclemències del temps.
 
La competició ha estat dominada pels equips sevillans, el guanyador absolut ha estat el Real Circulo de Labradores de Sevilla amb 2512 punts seguit molt de prop pel Club Nautico Sevilla amb 2339 punts.
 
Molt bona també ha estat la competició pel Club Nautic Amposta. Quart lloc final pels  remers ampostins amb 1197 punts a la classificació final, amb nou medalles: cinc medalles d´or, dues medalles de plata i dues medalles de bronze, continuant lluitant amb els clubs mes potents de l’estat espanyol.
 
 VIII REGATA OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA
 
En categoria cadet els resultats han estat extraordinaris: medalla d’or per els bots 2- cadet femení amb Victòria Cid e Iris Castell, el 2- cadet masculí amb Yago Gavilan i Andreu Elies i el 4 escull femení tripulat per Iris Castel i Victòria Cid amb un bot mixta amb el banyoles. Dues medalles de plata per el 1x cadet femení remat per Victòria Cid, el 2x cadet femení amb Iris Castell i Victòria Cid.
Destacar també en categoria cadet  el quart lloc final per el 8+ masculí amb sis remers ampostins, Yago Gavilan, Andreu Elies, Josep Falco, Roger Ruiz, Albert Barrera i Xavi Royo.
 
VIII REGATA OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA
 
En categoria juvenil continuen progressant els nostres remers tot i la joventut del nostre equip femení. Destacar el tercer lloc i  medalla de bronze del 4x juvenil masculí amb els remers ampostins Agusti Caballer, Didac Martí, Jordi Bautista i Aaron Centelles.
Extraordinàries les remeres Aida Bonfill i Gemma Domingo amb el 2- i el 2x masculí amb Agusti Caballer i Didac Marti, quarts classificats els dos bots respectivament.
Molt bé també el skiff de Didac Marti el 2- masculí amb Aaron Centelles i Jordi Bautista i el 4x femení amb Laura Roso, Aida Bonfill, Gemma Domingo i Aina Mateo, tots els bots en cinquena posició.
 
VIII REGATA OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA
 
En categoria sènior  dues victòries pels nostres remers, la primera per el skiff masculí amb Dani Fridman i la segona per Meritxell Alonso tripulant el 2x  amb la remera del Club de Rem Tortosa Verònica Garcia. I una medalla de bronze per el bot 2- tripulat per Meritxell Alonso i Gemma Domingo.
Bona competició per el 4x sènior amb Joan Fernandez, Francesc Franch, Antonio Delgado i Lluis Roso classificats en cinquena posició final.
 
També s’ha disputat el Trofeu Pedro Abreu, en honor del mecenes del rem banyolí, on es premia el millor vuit amb timoner absolut masculí i el millor quatre escull absolut femení, trofeus conquerits els dos pel club Real Circulo de Labradores de Sevilla.
 
La propera competició es la Copa Primavera de remo que es celebrarà a Sevilla  el 25 i 26 de Maig, on competiran els mes petits, en categoria aleví, infantil i cadet, intentant repetir els èxits dels nostres remers..


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal