CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

NAUTIC AMPOSTA: 3er CLASSIFICAT COPA PRIMAVERA

El Club Nautic Amposta ha participat a la XXI Copa Primavera de rem olímpic. La competició, reservada als mes petits en categoria aleví,infantil i cadet s’ha disputat a Sevilla,servint de proba per al renovat camp de regates que s’estrenarà el pròxim cap de setmana en la disputa de la Copa d’Europa

 

 

Els resultats dels remers ampostins han estat magnífics, destacant el tercer lloc pels remers del Club Nautic Amposta conquerint quatre medalles:tres medalles d’or i una medalla de plata.
 
  NAUTIC AMPOSTA: 3er  CLASSIFICAT COPA PRIMAVERA
 
En categoria aleví la primera medalla la van conquerir el 2x de Joan Cercos i Josep Subirats, medalla d’or imposant-se en gran autoritat a la final A devant del Banyoles.
 
Meritori quart lloc a la final A del 4x amposti tripulat per Jordi Panisello, Pepe Porres, Xavi roig i Guillem Garcia.
 
També excel·lent el campionat competit per Marcel Galvez classificant el seu skiff per la Final A en un meritori cinquè lloc. I per acabar el 2x de Manel Gurrera i Pep Cercos finalistes, tercer lloc a la final B.
 
   NAUTIC AMPOSTA: 3er  CLASSIFICAT COPA PRIMAVERA
 
En categoria infantil, segona medalla per els remers ampostins, medalla de plata per Damaris Beltri en skiff.
 
Magnifiques també les seus companyes, Nuria Martin i Nuria Puig quartes classificades en la final A.
 
També molt bon resultat per el jove 4x infantil masculí amb Oriol Mateo, Alex Paga, Jaume Paz i Pau Princep cinquens classificats també ala final A de la seva categoria.
 
   NAUTIC AMPOSTA: 3er  CLASSIFICAT COPA PRIMAVERA
 
Impressionant competició de l’equip cadet ampostí. En categoria femenina dos skiffistes, Victòria Cid, campeona en una regata de final molt apretat i molt mala sort per Iris Castell que ha caigut als últims metres quan tenia la tercera posició clara.
 
En categoria masculina brillant vencedor el 4x del Club Nautic Amposta amb Yago Gavilan, Andreu Elies, Albert Barrera i Roger Ruiz, imposant-se “per la bola” en una magnifica regata al Club Natació Banyoles.
 
Destacar també la magnifica copa primavera per el remer Xavi Royo, que en la seva primera competició d’àmbit estatal a lograt classificar el seu bot a la final B de la competició.
 
Magnífics resultats per els mes joves esportistes del Club Nautic Amposta que ben segur els donarà forces per a les properes e importants regates: El Campionat de Catalunya el 7-8 de juny i el Campionat d’Espanya  la primera setmana de juliol.
 


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal