CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

CLUB NAUTIC AMPOSTA: MOLT MES QUE UN CLUB

El Club Nautic Amposta continua compromès amb la nostra societat oferint i aprofitant totes les oportunitats

 

 

El divendres 24 de maig a la Sala Metro s’ha celebrat la Gala de L’Esport Ampostí.
 
 Un any mes el nostre club ha estat protagonista de la festa amb 12 nominacions i 7 premis, tant en remers individuals com en equips, estant representats pràcticament tots els components del club, des de els veterans amb el seu llagut,  fins al remer que comença i aprèn a donar les primeres palades a les ordres dels tècnics del club.
 
CLUB NAUTIC AMPOSTA: MOLT MES QUE UN CLUB
 
Premis que son compartits per tot el club independentment del que puja a recollir el premi
 
Mes reconeixements: el dissabte 25 de maig a la localitat de Santa Barbara es va celebrar la Festa de l’esport Comarcal i el nostre club ha estat premiat també com millor club de la comarca del Montsia a mes d’un premi individual al millor esportista federat, en aquest cas Albert Forcadell.
 
També el grup Imagina Radio i la Veu de L’Ebre celebren la Festa de l’esport Ebrenc el dissabte 8 de juny al pavelló firal de Remolins (Tortosa) on també ens han premiat com a Club Esportiu i  Aina Cid com a esportista individual.
 
 
Molt meritòria la trajectòria dels veterans del Club Nautic Amposta, un grup d’amics en ganes de fer esport i que son un exemple del nostre club.
 CLUB NAUTIC AMPOSTA: MOLT MES QUE UN CLUB
Aquesta setmana han participat al Campeonato d’Espanya de Llaüt Mediterraneo.
 
Esportivament tot un èxit. Sense embarcació (aprofitem per agrair  moltíssim als clubs Xon’s de Empuriabrava i al club Santa Cristina que ens han deixat el seu llaüt per participar) però en molta il·lusió han classificat el club per remar la final B amb un magnífic vuitè lloc final.
 
Personalment no recordo a ningú amb tanta satisfacció per la competició realitzada com aquest grup de remers i tots els seus amics i acompanyants.
 
Finalment una menció a Aina Cid, campiona de EEUU amb la seva universitat.
 CLUB NAUTIC AMPOSTA: MOLT MES QUE UN CLUB
 
Aina com ja sabeu es tota una campiona, ho ha guanyat pràcticament tot.
 
Aina te unes condicions innates per la practica del esport però jo vull remarcar altres coses: com el valor del treball, la constància, la dedicació intensa , estimar el que fas, ser fort mentalment.....
 
Això Aina ho après amb el nostre club, amb els seus companys, amb els seus tècnics. També ha tingut a la seva disposició el millor material, les magnifiques instal·lacions esportives que tenim, el centre de tecnificació esportiva, un institut que te un adaptació curricular que li ha permès estudiar i competir i finalment també un record als politics de veritat, als que van creure en el projecte i es van esforçar perquè tot això fos una realitat.
 
Però tot això es per a tots nosaltres, per els que triomfaran als campionats, per els aconseguiran tenir els millors amics de la seva vida, per els que guanyaran una olimpíada i per els que desfrutaran amb la pràctica del rem al nostre club, dels que siran els esportistes mes competitius i dels que son i siran les millors persones del mon. ES PER A TOTS.
 
Un agraïment a Aina i especialment a tothom el que ha fet possible que aquest somni fos una realitat.
 
 
PER CERT:
 
 Aquest cap de setmana tenim el Campionat de Catalunya.
Diuen que no guanyarem, que son massa anys seguits, que....
Pero jo tinc que contar-vos que començo a veure una chispeta a la cara dels remers que m’agrada molt, també algú me demana pronòstic de medalles.......
 no se no se, a lo millor donem una sorpresa a molts..... I si no pot ser, segur que competim i segur que ens ho pasarem molt be.
 
ANIMS A TOTS!


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal