CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

30 MEDALLES PEL CN AMPOSTA AL CT. DE CATALUNYA

La competició s’ha celebrat en aigües de l’estany de Banyoles el 8 i 9 de Juny amb una gran participació en la competició amb 430 remers i 450 embarcacions. El guanyador absolut de la competició ha estat l’equip amfitrió, el Club Natació Banyoles amb 14 medalles d’or .

 

30 MEDALLES PEL CN AMPOSTA AL CT. DE CATALUNYA
 
Tercer al medaller ha estat el Club Nautic Amposta amb 11 medalles d’or, 13 medalles de plata i 6 medalles de bronze. Magnífic resultat dels nostres remers tenin en conte la dificultat que han tingut per entrenar degut als tres mesos de riuades que han dificultat moltíssim la preparació dels nostres esportistes.
 
En categoria aleví han conquerit la medalla d’or el 1x masculí amb Josep Subirats, el 2x masculí tripulat per J. Subirats i Joan Cercos i el 4 escull amb Pep Rallo, J. Subirats, J. Cercos i Marcel Galvez. També ha pujat al podi en categoria 1x  Joan Cercos, medalla de bronze.
 
 30 MEDALLES PEL CN AMPOSTA AL CT. DE CATALUNYA
 
En categoria infantil Damaris Beltri a conquerit la medalla de plata a centèsimes de la primera classificada en una emocionant competició.
 
En categoria cadet han pujat al mes alt del podi el 2 sense femení amb les remeres Victoria Cid i Iris Castell i el 2 sense masculí amb Yago Gavilan i Andreu Elies, remers que han repetit medalla d’or imposant-se en la categoria doble escull. Els cadets han sumat cinc medalles de plata en un magnífic resultat. Dos per el 4- i el 4x masculí amb Yago Gavilan, Andreu Elies, Roger Ruiz i Albert Barrera i tres medalles mes de plata per l’equip cadet femeni, el 1x amb Victoria Cid, el 2x de Iris Castell i Victòria Cid i el 4x tripulat per V. Cid, I. Castell, Núria Puig i Núria Martin.
 
30 MEDALLES PEL CN AMPOSTA AL CT. DE CATALUNYA
 
Extraordinari  campionat de l’equip juvenil del Club Nautic Amposta que a aportat vuit medalles al medaller final: dues d’or per el 1x de Didac Martí i el 4x amb Jordi Bautista, Agustí Caballer, Aaron Centelles i Didac Martí. Quatre medalles d’argent per el 2- femení amb Aida Bonfill i Laura Roso, el 2- masculí amb Didac Martí i Agustí Caballer, el 2x amb Aaron Centelles i Agustí Caballer i el 4 sense masculí remat per J. Bautista, A. Caballer, A. Centelles i Didac Martí. Finalment dues medalles de bronze per Laura Roso en skiff femení i per Aina Mateo i Aida Bonfill en la modalitat 2x.
 
Molt bé també l’equip sènior del Club Nautic Amposta amb nou medalles. Tres d’or, destacant la medalla aconseguida per el vuit amb timoner femení a la proba reina en categoria femenina, on  les ampostines continuen el seu domini al rem català revalidant el titol de campiones de Catalunya en un bot format per A. Cid, L. Roso, A. Bonfill, A. Mateo, V. Cid, I. Castell, D. Beltri, Gemma Domingo i Oriol Mateo com a timoner. També han conquertit el primer lloc del podi Aina Cid amb 1x i A. Cid i G. Domingo en la modalitat 2 sense. Tres medalles d’argent per els sèniors Pep pallares i Lluis Roso en  2 sense timoner, A. Cid i A. Bonfill en 2x i A. Cid, A. Bonfill, G. Domingo i L. Roso tripulant el bot 4x femení. Finalment tres medalles de bronze, la primera per el 2x masculí amb Francesc Franch i Joan Fernandez, també tercers han estat en modalitat 4x i 4 sense els remers ampostins F. Franch, L. Fernandez, Antonio Delgado i Pep Pallarés..
 
 

Esperançadors resultats del nostres remers que els motivaran per les properes competicions; el Campionat d’Espanya de Rem Olímpic en categoria juvenil i sènior que es celebrarà a Sevilla del 28 al 30 de juny i el Campionat d’Espanya de Rem Olímpic en categoria aleví, infantil i cadet els dies 6 i 7 de juliol en aigües de l’estany de Banyoles.Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal