CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

EL CN AMPOSTA TRIOMFA AL CAMPIONAT D´ESPANYA

El Club Nautic Amposta conquereix 6 medalles al Campionat d’Espanya de rem olímpic celebrat al Centre de Alt rendiment de La Cartuja a Sevilla en les categories juvenil, sub-23, sènior i adaptats

 

 

Tot i els problemes deguts a la crescuda del riu que a impedit que els nostres esportistes entrenaren pràcticament des de el mes de gener, el Club Nautic Amposta s’ha presentat en nou embarcacions al campionat estatal amb magnífics resultats.
 
EL CN AMPOSTA TRIOMFA AL CAMPIONAT D´ESPANYA
 
En categoria juvenil, l’ equip masculí format per Jordi Bautista, Aaron Centelles, Agusti Caballer i Didac Marti s’ha proclamat campió d’Espanya al guanyar la regata en 4x en un emocionant final on s’han imposat per “la bola” als seus rivals. Els mateixos remers han competit en 4+ classificant el bot del Club Nautic Amposta en quarta posició.
 
EL CN AMPOSTA TRIOMFA AL CAMPIONAT D´ESPANYA
 
Magnifiques també les noies del equip juvenil femení. Aida Bonfill i Gemma Domingo han pujat al podi a recollir una merescuda medalla de bronze a només dos segons de conquerir la medalla de plata en una emocionat regata. Destacar també la competició de Aina Mateo i Laura Roso en doble escull, que tot i el gran nivell de les participants han lluitat fins els últims metres classificant el seu bot en setena posició.
 
 Molt bons resultats també per els sèniors del Club Nautic Amposta.
 
Dos medalles de plata per Aina Cid que ha participat en categoria Sub23 i absoluta reafirmant el bon estat de forma desprès de arribar de competir en la seva universitat.
 
EL CN AMPOSTA TRIOMFA AL CAMPIONAT D´ESPANYA
 
Molt bé el 2- masculí amb Pep Pallares i Lluis Roso, medalla de plata i millors lleugers en la competició. Medalla de bronze per el 4x amb Dani Fridman, Antonio Delgado, Joan Fernandez i Francesc Franch, tercers en una magnifica regata decidida al últim metre a nomes mil·lèsimes de segon per conquerir la medalla de plata. I finalment el doble escull, quarts a la Final A amb Joan Fernandez i Francesc Franch.
 
Magnífics resultats que esperem que motiven als petits que avui comencen a Banyoles el seu Campionat d’Espanya en categoria aleví, infantil i cadet. Segur que il·lusió i força no els faltarà.
 
 ANIMS !!!


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal