CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

NAUTIC AMPOSTA: TERCER AL C. D’ESPANYA DE REM

S’ha celebrat en aigües del Estany de Banyoles, el Campionat d’Espanya de rem olímpic en categoria Aleví, Infantil i Cadet amb magnífics resultats per els nostres joves remers : SIS MEDALLES.

 

 

 
En categoria aleví, el Club Nautic Amposta ha presentat un nombrós equip: Tres skiffos, un doble skull i un quatre skull amb magnífics resultats.
 
NAUTIC AMPOSTA: TERCER AL C. D’ESPANYA DE REM
 
 Medalla d’Or per el 2x tripulat per Josep Subirats i Joan Cercos que han confirmat al campionat d’Espanya la superioritat que han demostrat tota la temporada en la que s’han adjudicat també la Copa Primavera i el Campionat de Catalunya.
 
Magnífic Pep Rallo que ha aportat la segona medalla per el club, en aquest cas de bronze en una magnifica competició.
 
Molt be també els altres dos skiffos amb Pep Cercos i Marcel Galvez i el 4x tripulat per Josep Panisello, Pepe Porres, Guillem Garcia i Xavi Roig , que han classificat els respectius bots per la final B. Moltes felicitats.
 
 NAUTIC AMPOSTA: TERCER AL C. D’ESPANYA DE REM
 
En categoria infantil, Nuria Martin i Nuria Puig en un magnífic final de temporada s’han proclamat campiones d’Espanya en 2x en una gran competició: millor temps a les series classificatòries que han confirmat a la final imposant-se en gran autoritat.
 
Quarta classificada en la final A a un pas de les medalles ha estat Damaris Beltri en skiff i bona competició per Iris Garcia que en el seu primer any en la categoria ha remat els quarts de final de la categoria 1x.
 
 Molt complicat ha estat el campionat per els infantils masculins. Desprès de preparar en intensitat un 4x, la lesió de Oriol Mateo el cap de setmana anterior ha trastotac tots els plans. Finalment la resta de components Jaume Paz i Pau Princep en 2x i Alex Paga han remat els quarts de final.
 
 Bon resultat tenint en conte les adversitats que s’han trobat i una bona experiència per a ells del significat de l’esport.
 
L’equip cadet del Club Nautic Amposta ha competit d’una manera impecable.
 
NAUTIC AMPOSTA: TERCER AL C. D’ESPANYA DE REM
 
En categoria femenina, Iris Castell i Victòria Cid s’han proclamat campiones, tot i una irregular sèrie classificatòria ha disputat una magnifica final conquerint kla medalla d’or amb autoritat.
 
En categoria masculina dos medalles mes per el Club Nautic Amposta: Yago Gavilan i Andreu Elies han dominat des de el començament la competició, conquerint la quarta medalla d’or per Amposta.
Magnífic també el 4x amb Andreu Elies, Yago Gavilan, Albert Barrera i Roger Ruiz, segons classificats en una gran final contra els seus rivals de tota la temporada, el Club Natació Banyoles.
 
Finalment ha completat la competició Xavier Royo, que ha participat en skiff.
Xavi en el seu primer any com a remer i evidentment en la seua primera participació en uns campionats d’Espanya ha classificat el seu bot per la final B i no conformant-se en aquesta fita, l’ha GUANYAT. Fantàstic.
 
Estraordinaris resultats del mes petits dels nostre club en un any molt complicat ,degut al fort cabal del riu Ebre,  que no els ha permès entrenar en les millors condicions, i tot així, han demostrat la seva vàlua i ens fa ser molt optimistes respecte al futur del rem ampostí.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal