CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2013

ELS INTERNACIONALS TANQUEN LA TEMPORADA DE REM OLIMPIC

Agustí Caballer, competint en la Copa de la Joventut juvenil i Aina Cid en la disputa del mundial Sub23 de rem olímpic donen per finalitzada la temporada de rem olímpic 2012-13 del Club Nautic Amposta. En rem en banc fix els veterans continuen competint en la lliga catalana de Llagut.

 

 ELS INTERNACIONALS TANQUEN LA TEMPORADA DE REM OLIMPIC

Agustí Caballer ha competit en la selecció espanyola juvenil la Copa Joventut que aquest any s’ha disputat a Luzerna, Suïssa.
 
Tres medalles pel jove remer, En la jornada del dissabte medalla de bronze amb el 8+ i ell diumenge repeteix medalla amb el vuit i puja al podi per recollir la tercera medalla de bronze amb el bot 4 sense.
 
 ELS INTERNACIONALS TANQUEN LA TEMPORADA DE REM OLIMPIC
 
Aina Cid finalista al mundial Sub23 disputat a Linz (Àustria), formant un dos sense amb Virginia Diez.
 
Bona temporada per la remera del Club Nautic Amposta, campiona de EEUU en la seva universitat, campiona de Catalunya i subcampiona d’Espanya amb el Club Nautic Amposta i Final B al campionat del mon sub23.
 
 ELS INTERNACIONALS TANQUEN LA TEMPORADA DE REM OLIMPIC
 
El rem continua en la categoria de Banc Mòbil en la disputa de la lliga Catalana de Llagut.
 
A l’equador de la competició, els Vogadors d’Amposta, van quarts classificats, entrant en totes les Finals A de les regates i aconseguint molt bones classificacions en les crono disputades, demostrant la millora en la competivitat del llagut ampostí en la temporada on aspiren a pujar al podi.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal