CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies Noticies 2014

REGATA TRIAL DE PRIMAVERA 2014

Els passats dies 29 i 30 de Març es va celebrar a Banyoles la regata Trial de Primavera, aquesta regata servia per a poder accedir a la Selecció Nacional. El Club només va participar en categories Junior i Sèniors , ja que en Cadets no hi ha Selecció.

Els passats dies 29 i 30 de Març es va celebrar a Banyoles la regata Trial de Primavera, aquesta regata servia per a poder accedir a la Selecció Nacional. El Club només va participar en categories Junior i Sèniors , ja que en Cadets no hi ha Selecció.

L´única medalla que vàrem aconseguir va ser la del 2-JF de Victòria Cid i Aida Bonfill que van quedar segones per darrere de l´embarcació del Nautico de Sevilla. Cal destacar en la mateixa regata la quarta posició del 2-JF d´Iris Castell i Aina Mateo que van estar prop de la medalla de bronze.

REGATA TRIAL DE PRIMAVERA 2014

En Juvenil masculí el 2-JM d´Andreu Elías i Yago Gavilan van ser sisens i Agustí Caballer vuitè en 1xJM.

Ja en la categoria sènior els més destacats van ser Joan Fernandez vuitè en 1x i Lluis Roso i Francesc Franch que van ser sisens a la final B.

REGATA TRIAL DE PRIMAVERA 2014

Un any més gràcies als resultats del Trial tres remers ampostins van ser convocats per a la concentració de la Selecció: Victòria Cid, Andreu Elías i Yago Gavilan tots tres formaran part de la selecció en categoria júnior.Data de publicació: 3/4/2014

Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal