CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies Noticies 2017

Regata promoció Amposta

El mati de dissabte dia 22, el Riu Ebre al seu pas per Amposta, es va disputar la Regata Promoció per a categories alevins e infantils, competició que es tenia que haver disputat el passat dia 8 i que es va aplaçar per les condicions climatològiques adverses


Van participar els més petits/es dels clubs catalans com ara el CN Banyoles, Barcelona CR, RCN Tarragona, CR Tortosa, CN Sant Carles de la Ràpita, CR Delta de Sant Jaume i el CN Amposta com a club amfitrió. Les modalitats disputades van ser en 1x, 2x, i 4x.

Els resultats més destacats del CN Amposta, van ser:

Primers llocs per: en 2x aleví amb Sebastià Cano i Gerard Batalla; en 4x aleví amb Noa Guasch, Carme Cercós, Violant Rallo i Laura Mir; 1x aleví amb Noa Guasch.

Segon lloc per a: en 1x infantil amb Anastasia Zakarova

Aquesta regata ha estat de preparació per a la propera regata de Copa Primavera que es disputarà del 19 a 21 de maig a Trasona (Astúries)

Per una altra part, el proper cap de setmana del 29 i 30 d’Abril al Llac de Banyoles, es disputarà el OPEN Internacional de Catalunya adreçat a categories cadet, juvenil, sènior i veterans

Regata promoció Amposta

 Data de publicació: 23/4/2017

Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal