CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies Noticies 2017

XII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE REM

El 4x sènior femení del CN Amposta guanyador del XIII Trofeu Pedro Abreu, per primera vegada a l’historia del club.

Els dies 29 i 30 d’abril, s’ha disputat al Llac de Banyoles, el XII Open Internacional de Catalunya una de les proves més importants de rem olímpic a nivell estatal amb la presencia de 15 clubs d’arreu de l’estat i de Portugal formats per 436 remers en les categories cadet, juvenil, sènior i màsters. Dintre d’aquesta competició també es va celebrar el XIII Trofeu Ciutat de Banyoles, guardo per al club que aconsegueix més puntuació en el conjunt de totes les modalitats i el XIII Trofeu Pedro Abreu per als millors 8+ sènior masculí i 4x sènior femení

Per primera vegada a l’historia el bot 4x femení del CN Amposta, format per Aida Bonfill, Victoria Cid, Iris Castell i Nuria Puig, van guanyar la seva prova, assolint el XIII Trofeu Pedro Abreu, en quan el 8+ sènior masculí guanyador del mateix trofeu va ser per a RC. Labradores de Sevilla.

XII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE REM

En quan al Trofeu Ciutat de Banyoles, el CN Amposta va quedar en quarta posició darrera del CN Sevilla que va guanyar el trofeu, CN Banyoles i RC Labradores.

Els resultats a destacar per part del CN Amposta, van ser:

Primeres posicions per a: en 4x SF amb Aida Bonfill, Victoria Cid, Iris Castell i Nuria Puig; en 1x JM amb Oriol Mateo; en 2x JM Alex Paga i Oriol Mateo; en 4x JF bot combinat de Nuria Puig, Nerea Casanova i Ester Briz (Hèlios), Chloe Palma (Hèlios).

XII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE REM

Segons llocs per a: en 2x SM Francesc Franch i Juanito Fernàndez; en 4x JM amb Alex Paga, Oriol Mateo, Ximo Valls i Ferran Climent, en 2- JF amb Nuria Puig, Nerea Casanova, en 4 - JM amb Alex Paga, Oriol Mateo, Ximo Valls i Ferran Climent; en 1x JF amb Nuria Puig.

Tercers llocs per a: en 1x CM Pep Rallo; en 2x JF amb Nuria Puig i Nerea Casanova; en 2- SF amb Victoria Cid i Iris Castell; en 8+ SF bot compartit amb Cid, Puig, Bonfill, Castell, Casanova, Mateo, Navarro (CNS) Mendoza (CNS) i Nuria Martin de Timoner; 8+ JM amb Paga, Oriol, Valls, Climent, Valls, Gilabert, Paz, Princep i Martin de timoner; en 2x MF amb Pilar Múria i Montse Ariño; en 8+ MM amb Tolda, Vila, Pallares, Astudillo, Marti, Fernàndez, Reverte, Bonfill i Tim Claudia.

XII OPEN INTERNACIONAL CATALUNYA DE REM

La propera cita serà amb la selecció Catalana a la Regata Internacional que es celebrarà a Llac d’Aiguebelette de França, els dies 6 i 7 de maig.Data de publicació: 1/5/2017

Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal