CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies Noticies 2017

EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIII FESTA DEL REM

Durant la festa, es va efectuar un reconeixement als esportistes olímpics de la entitat

El dissabte dia 7 i a les instal·lacions del Club Nàutic Amposta, es va celebrar la tradicional Festa del Rem, que aquest any va arribar a la XIII edició. La Festa va comptar amb la presencia d’autoritats, Junta Directiva, cos tècnic, esportistes actuals i antics esportistes, socis, pares i mares.

La jornada va començar al Riu Ebre, amb les regates socials que enfrontaven al equip blanc contra l’equip negre, bots que estaven formats per esportistes del club.

EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIII FESTA DEL REM

A les 13h, es va celebrar al Saló d’Actes de la Comunitat de Regants de la dreta, una xerrada medico esportiva, a càrrec del Doctor Joaquin Guasch.

Desprès de la xerrada i al mateix Passeig enfront a la seu social, es va celebrar un Dinar, que ens va oferir Basilio Fernàndez, recolzat pels membres de junta i col·laboradors del Club.

Un cop acabat el dinar, es va efectuar un reconeixement a tots els esportistes del club, destacant aquells que van obtenir medalla als Campionats d’Espanya, així com, aquells esportistes del Club que van participar amb la Selecció Espanyola de rem durant el 2016, destacant principalment, la cinquena posició d’Aina Cid al Mundial recentment celebrat, essent aquest el millor resultat que va aconseguir un membre de la selecció Espanyola a nivell absolut.

EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIII FESTA DEL REM

Finalment, també vam tenir una acte força emotiu, ja que el Club va voler fer un reconeixement a tots els seus membres que algun cop han participat a uns Jocs Olímpics,  essent un total de 8 membres entre remers i entrenador, sent el Club de les TTEE que més olímpics disposa i dels 10 primers de la demarcació de Tarragona. Van poder comptar amb tots els Olímpics del Club, menys amb Bienve Front que es troba a Xilè, entrenant la selecció d’aquell país. El reconeixement va consistir en posar un nom de cadascú dels Olímpics a un bot de competició i el nom de Bienve Front com a entrenador a una motora. Els reconeixements van ser per a: Luismi Oliver (actual President de  la Federació Espanyola de  Rem), Julio Oliver, presents tots dos als Jocs Olímpics de Los Angeles 84; Toni Merin, Olímpic a Barcelona 92 i Atlanta 96, Bienve Front (fill) timoner a Barcelona 92; David Morales (actual Director Tècnic CNA) I Anna Accensi a Atlanta 96; Bienve Front, com a seleccionador a Atlanta 96 i la més recent, Aina Cid a Rio 2016. Va ser un moment molt emotiu, tant per als que van rebre l’homenatge com per als seus familiar i persones presents.

 EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIII FESTA DEL REM

 

 

 

 

 

 

 

 

 Data de publicació: 8/10/2017

Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal