CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies Noticies 2018

EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIV FESTA DEL REM

És reconèixer la medalla al Mundial d´Aina Cid, al remer veterà Fitxu i es va presentar la plataforma social Amposta rema

EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIV FESTA DEL REM

El dissabte dia 6 i a les instal•lacions del Club Nàutic Amposta, es va celebrar la tradicional Festa del Rem, que aquest any va arribar a la XIV edició. La Festa va comptar amb la presència d´autoritats, Junta Directiva, cos tècnic, esportistes actuals i antics esportistes, socis, pares i mares.
La jornada va començar al Riu Ebre, amb les regates socials que enfrontaven a l´equip blanc contra l´equip negre, bots que estavenformats per esportistes del club.
A les 13h, es va celebrar al Saló d´Actes de la Comunitat de Regants de la dreta, una xerrada medico esportiva, a càrrec de l´antic remer del Club, Xavier Sospreda, Fisioterapeuta i Psiconeuroimmunòleg.
Després de la xerrada i al mateix Passeig enfront de la seu social, es va celebrar un Dinar per a 220 persones, que ens va oferir Basilio Fernàndez, secundat pels membres de junta i col•laboradors del Club.

EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIV FESTA DEL REM
Un cop acabat el dinar, es va efectuar un reconeixement a tots els esportistes del club, destacant aquells que van obtenir medalla als Campionats d´Espanya, així com, aquells esportistes del Club que van participar amb la Selecció Espanyola de rem durant el 2018, destacant principalment, la Medalla de Bronze d´Aina Cid al Mundial recentment celebrat, essent un fet històric no només per al Club Nàutic Amposta, sinó en l´àmbit del rem estatal, també es va remarcar la presència d´un bot format per Núria Puig i Victòria Cid amb David Morales de seleccionador, és a dir un bot totalment ampostí al Mundial Sub 23.
També es va fer un reconeixement a Francisco Moya (Fitxu), un remer veterà que fa 45 anys que està vinculat al Club i membre d´una important saga familiar de remers, un exemple a seguir.
Finalment es va realitzar la presentació de la plataforma social "Amposta Rema" iniciativa d´alguns remers del club, que té l´objectiu d´incrementar la massa social i que anirà presentar les seves propostes i accions les pròximes setmanes

EL CLUB NÀUTIC AMPOSTA CELEBRA LA XIV FESTA DEL REMData de publicació: 7/10/2018

Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal