CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies notícies 2011

Campionat de Catalunya de Llagut

S´ha celebrat aquest cap de setmana a Cambrils el Campionat de Catalunya de Llagut, especialitat regna en el rem de banc fix català.
Malgrat les difícils condicions meteorològiques per a la pràctica del rem, amb molt de vent i onatge que ha posat a prova la perícia dels remers, s´han pogut desenvolupar totes les proves de la competició. L´èxit ha estat absolut: més de 70 embarcacions, més de 700 remers, una organització perfecta per part del Club Vent d´Estrop de Cambrils i amb nombrós públic a la platja animant als remers.

Campionat de Catalunya de Llagut
 
 El Club Nàutic Amposta ha tingut un gran resultat, les components del juvenil femení han aconseguit la medalla d´or amb gran autoritat imposant-se a les Xon´s d´Empuriabrava i a les favorotes del club Vent d´Estrop de Cambrils, el llagut cadet masculí ha aconseguit la medalla de plata només superats pel club Vent d´Estrop i l´equip juvenil masculí han estat quarts en el seu final, destacar també la participació de l´equip veterà masculí que en el seu primer campionat han competit a la final B.
Molt bon resultat també dels infantils del Club Nàutic de Flix, que han aconseguit la medalla de plata i la de bronze, corroborant el seu treball de planter que ja està donant els seus fruits.
També ha aconseguit la medalla de bronze dels components del llagut absolut masculí Xino-Xano, de Deltebre, en disputada regata lluitant pel segon lloc amb l´embarcació de Cambrils.

La propera cita del rem en banc mòbil és el dissabte 24 de setembre a Amposta, on se celebrarà la segona regata de muletes de la lliga de les Terres de l´Ebre.
 
Campionat de Catalunya de Llagut


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal