CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies notícies 2011

Remers del Nautic a la Seleccio Espanyola

El Club Nautic Amposta corrobora la seva excel.lent temporada aportant nou remers a la selecció espanyola.


Els primers en competir han estat els juvenils amb magnífics resultats:

Antonio Delgado i Albert Forcadell han disputat la Copa de la Joventut celebrada a la localitat de Ottensheim, Àustria, aconseguint un botí de medalles impressionant: medalla d´Or i medalla de plata en 4x per Antonio Delgado i dues medalles de plata en 8+ per Albert Forcadell i Antonio Delgado.
Remers del Nautic  a la Seleccio Espanyola

Aina Cid, Lluís Roso i Arnau Monllau han participat en la competició júnior més important de l´any, el Campionat del Món Júnior, que s´ha celebrat a Eton Dorney, Anglaterra, al camp de regates on es celebraran les regates dels Jocs Olímpics de Londres 2012.
 Remers del Nautic  a la Seleccio Espanyola
Els resultats han estat magnífics amb un quart lloc per Aina Cid que amb la seva companya Uxia Saborido han aconseguit la quarta plaça a només seixanta centèsimes de la medalla de bronze. Lluis Roso i Arnau Monllau van aconseguir classificar també el bot 8+ de la selecció espanyola a la final, realitzant una gran remuntada en la seva regata que els ha situat en quart lloc, a un pas de les medalles.

Felicitar també a David Morales, entrenador del Club Nautic Amposta, i responsable dels juvenils de la selecció espanyola de Rem que com a tècnic de la federació espanyola de rem ha aconseguit situar la selecció espanyola juvenil de rem a l´elit, en aconseguir dues medalles de plata i dos quarts llocs al Campionat del Món Júnior de Eton.
Remers del Nautic  a la Seleccio Espanyola
També han competit els integrants de la selecció absoluta sènior, amb cuatre remers procedents del Club Nàutic Amposta: Meritxell Alonso, Joan Lluis Fernandez, Francesc Franch i Andreu Castella.  Els tres primers han participat en el Campionat del Món Absolut celebrat a la localitat de Bled, Slovenia, i  Andreu Castella al Campionat d´Europa celebrat a Plovdiv, Polónia.
Destacar el cuart lloc a la final A  aconseguit per Andreu Castella amb el 4 sense lleuger al Campionat d´Europa.
Moltes felicitats a tots.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal