CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies notícies 2011

FESTA DEL REM 2011

El Club Nàutic Amposta ha arrancat la nova temporada de rem amb la celebració de la tradicional “Festa del Rem“
 
El diumenge ha començat la diada del nostre club amb el que millor sabem fer: competir fent esport.
 
 Els remers de “l’equip negre” s’han enfrontat en emocionants regates als remers de “l’equip blanc” en un molt bon ambient esportiu i d’amistat, on les joves promeses s’han pogut enfrontar als remers mundialistes.
 
 FESTA DEL REM 2011
Un cop acabades les regates s’ha celebrat la Junta General del Club Nàutic Amposta on s’ha presentat la nova junta del Club encapçalada pel president, el sr. Victor Cid, i on s’ha informat que finalment ja disposem de les noves instal·lacions del nou Club i del  Centre de Tecnificació.
 
La diada ha continuat amb un dinar de germanor a l’ermita de la Mare de Deu de L’Aldea, acompanyats per l’alcalde de la Ciutat d’Amposta, el Sr. Manel Ferre, el president de la Federació Catalana de Rem ,el Sr. Miquel Rutllan i el director tècnic de la Federació Catalana el sr. Bienvenido Front.
 FESTA DEL REM 2011
En el transcurs del dinar, el Club Nàutic Amposta, ha fet un reconeixement als anteriors presidents, els senyors Cebrià Forcada i Paco Paz, amb el “bateig” dels dos nous bots del club amb els seus noms inscrits als bots respectivament.
 
FESTA DEL REM 2011
Finalment des del Club volem donar l’agraïment a tots els que han “muntat” la nostra festa i en especial al nostre xef Basilio i tots els seus ajudants, encoratjant-los a continuar així i perquè no, intentar superar la festa l’any que bé?............. molt difícil.
 
Podeu veure les fotos de la festa a la GALERIA.


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal