CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici El Club Nàutic benvinguda

Benvinguda del president

Benvolguts Socis i Simpatitzants
 
 
Amb la incorporació d’una nova junta el passat mes de juny, hem encetat una nova etapa del nostre Club Nàutic Amposta. Després dels anys exitosos que han aconseguit els nostres benvolguts presidents predecessors se’ns planteja un futur de continuïtat esportiva on ens proposem continuar, i millorar si es pot, els èxits esportius aconseguits. Es per això que fem total confiança  amb l’equip tècnic actual el qual considerem el millor exemple a seguir per tots el nostres components de l’equip de rem.
 
 Benvinguda del president
 
Ens plantegem canvis importants,  per altra banda, en el model de gestió propi del Club. Els reptes de creixement i de la incorporació d’unes noves instal·lacions fan necessària la modernització de la estructura de govern basada en un model de especialització, estandardització i descentralització. Es d’aquesta manera que aconseguirem una distribució adequada de funcions organitzatives del Club, la qual cosa permetrà cobrir totes les necessitats de gestió.
 
Així doncs amb aquest sistema intentarem evitar que tot el pes de les tasques recaigui sobre les mateixes persones i permeti crear unes àrees especifiques de govern. Aquestes àrees que seran la base de funcionament de Club són bàsicament la de Comunicacions, Social, Econòmica i Técnica.
 
 
 
 
Esperem que amb aquesta nova forma de treball puguem aconseguir que aquesta nova etapa permeti assolir el èxits del passat , i com hem dit  millorar-los  si es pot, per tal fer el nostre Club encara mes gran.
 
 
Benvinguda del president
 
 
Com ja s’ha mencionat, un altre fet és també singular en aquesta nova fase; les noves instal·lacions del Club seu del Centre de Tecnificació de Rem de les Terres de l’Ebre.
 
 
Volem agrair a les autoritats tots els esforços fets per a poder disposar d’unes instal·lacions exemplars que ajudaran a la promoció del rem a les nostres terres a la vegada que ajudaran a la promoció del nostre territori a nivell internacional.  
 
 
 
Per acabar voldria donar les gracies a tots els esportistes, tècnics, socis i pares pel suport, ajuda i sacrifici que donen en tot moment sense els quals aquest Club no seria possible.

 

 Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal