CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies notícies 2011

XXIX DESCENS DE L´EBRE

S’ha celebrat el XXIX descens de l´Ebre Tortosa-Amposta.
 
La participació ha esta molt nombrosa, més de 100 bots i 300 remers han participat a la regata mes antiga del calendari nacional de rem olímpic.
Les regates han estat molt competides: el vencedor absolut masculí ha estat el 8+ del Club de Rem Tortosa, entrant  a només tres segons el bot del Club Nautic Tarragona.
 
XXIX DESCENS DE L´EBRE
 
 
 
 
 
 En categoria femenina el vencedor absolut han estat les remeres del Club Nautic Amposta. El 8+ del nostre club ha demostrat que malgrat la seva joventut,( el bot esta integrat per dos sèniors, quatre juvenils i dos cadets) ja es una realitat al imposar-se per segon any consecutiu a la regata de llarga distancia entre Tortosa i Amposta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En juvenils s’ha imposat en categoria masculina el 4x del Reial Club Marítim de Barcelona i en categoria femenina el triomf ha estat per al 4x del Club de Rem Tortosa.
 
Destacar la bona actuació del 2- format per Didac Marti i Jordi Bautista que s´han imposat amb gran autoritat en la seva categoria.
 
XXIX DESCENS DE L´EBRE
 
La categoria cadet masculina ha estat dominada pel Club Natació Banyoles i el 4x del Club Nautic Amposta, format per Aida Bonfill, Iris Castell, Aina Mateo i Victoria Cid,  s’ha imposa’t en cadet femení.
 
XXIX DESCENS DE L´EBRE
 
Destacar que aquest any han competit tres clubs en rem en banc fix (llaüt). El vencedor ha estat el llaüt del Club Nautic Amposta, seguit pel llaüt del Club de Rem Arenys i el llaüt del Club de Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja.
 
Podeu veure la resta de fotos a la web.
 


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal