CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies notícies 2011

EL NAUTIC TERCER AL ABIERTO DE ANDALUCIA

El Club Nautic Amposta ha participat al VII Abierto Internacional de Andalucia de Remo.

 

La prova ha estat organitzada per la Federació Andalusa de Rem i ha comtat amb la participació d´embarcacions pertanyents a prop de vint-í-cinc clubs europeus.
 
 A la competició han participat prop de 900 embarcacions masculines i femenines de 25 clubs procedents diverses comunitats autònomes espanyoles com Andalusia, Galícia, Catalunya, Comunitat Valenciana, Astúries, País Basc, a més de remers procedents de clubs de Portugal i Israel.
 
 EL NAUTIC TERCER AL ABIERTO DE ANDALUCIA
 
Els resultats del nostre club han estat espectaculars:
 
        -    1er classificat: Club Nautico Sevilla amb 2.077 punts.
 
        -    2on classificat: RC Labradores amb 2.014 punts.
 
        -   3er classificat CLUB NAUTIC AMPOSTA amb 1.914 punts.
 
 EL NAUTIC TERCER AL ABIERTO DE ANDALUCIA
 
El Club Nàutic Amposta  ha aconseguit sis medalles d’or,set medalles de plata i quatre medalles de bronze, tenint com resultats mes destacats els primers llocs del 2- cadet femení, el 2x cadet femení, el 4x cadet femení, el skiff juvenil femení, el 2x juvenil femení i el 8+ absolut femení.
En segon lloc han quedat els bots el skiff cadet femení, el 2x cadet femení, el 2- juvenil femení,el 2x sènior femení, el s 2- juvenil masculí, el 4- juvenil masculí i el 8+ juvenil masculí.
Finalment en tercer lloc han classificat el 4- cadet masculí,el 4x juvenil masculí, el skiff sènior femení i ell 4x sènior femení.
 
 EL NAUTIC TERCER AL ABIERTO DE ANDALUCIA
Voldria aprofitar per a felicitar als pares i aficionats del nostre club. Son capaços de fer 800 km d’anada i otros tantos de tornada per a passar un bon cap de setmana de rem i esport.
També desde el club fem altaveu de les vostres queixes. Intentarem transmetre a qui convingue que vos agradaria tindre informació d´horaris, ordre de regates, la serie que el vostre fill rema, resultats minimament fiables,etc, etc.
 
Teniu fe i sobretot continueu venint a les regates, desde el club ho agraim de tot cor.
 
 


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal