CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

REGATA FONS AMPOSTA I PROMOCIO CASTELLDEFELS

Cadets, juvenils i senior han competit a Amposta a una regata de llarga distancia i els Alevins i Infantils a Castelldefels a la regata de promoció.

 

 
S’ha celebrat el dissabte 14 de gener la REGATA-TEST de llarga distancia al nostre club. La regata ha estat organitzada pel Club Nautic Amposta conjuntament amb la Federació Catalana de rem i serveix de preparació per al Campionat d’Espanya de Fondo per Clubs que es realitzarà a l’embassament de Buitrago (Madrid).
REGATA FONS AMPOSTA I PROMOCIO CASTELLDEFELS
Un temps magnífic i una bona participació de clubs de tota Catalunya han fet que els remers i espectadors gaudeixin d’un bon dia de competició.
 
En categoria sènior masculina els guanyadors del 8+ han estat els remers del Club de rem Tortosa, el 4- ha estat per al Barcelona Club de Rem i en 4x s’ha imposat el Club Nautic Amposta. En categoria femenina la victòria ha estat per al 4x del Club Nautic Amposta.
En categoria juvenil el 8+ del Club Nautic Amposta ha estat vencedor i la regata de 4x l’han guanyada els remers del Reial Club Marítim de Barcelona.
 REGATA FONS AMPOSTA I PROMOCIO CASTELLDEFELS
Finalment en categoria cadet masculí el Club Nautic de Tarragona s’ha emportat la victòria en 4x i el Club Nautic San Carles en 4-. En categoria cadet femenina la victòria ha estat per al 4x del Club de Rem Tortosa.
 
Els Alevins i Infantils del nostre club han participat a la segona regata de promoció feta el dissabte 21 de gener a Castelldefels.
REGATA FONS AMPOSTA I PROMOCIO CASTELLDEFELS
Els petits remers continuen amb els seus èxits. Els joves del  Club Nàutic Amposta han aconseguit set medalles, tres d’or per al 1x aleví de Iris Garcia, el 2x aleví de Pau Princep i Jaume Paz i per al 2x infantil de Nuria Martin i Nuria Puig,  tres de plata: per al 1x infantil Damaris Beltri, el 4x aleví de Pau Princep, Jaume Paz, Joan Cercos i  Josep Subirats i el 4x infantil de Toni Bo, Alex Paga, Oriol Mateo i Albert Barrera i una medalla de bronze per al 4x infantil femení de Damaris Beltri, Aroa Goldero, Nuria Puig i Nuria Martin.
Felicitar també a Pep Rallo, Jordi Panisello, Aleix Ximeno i Nahuel pel seu esforç i animar-los a continuar amb la seva progressió.
 
La propera cita del rem es el proper cap de setmana amb el Campionat d’Espanya de remergometre que es celebrarà el dissabte a Madrid


Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal