CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

VICTORIA CID I AINA CID CAMPIONES D´ESPANYA

S’ha celebrat el dissabte 28 de gener al pavelló esportiu Puerta de Hierro a Madrid el Campionat d’Espanya de remergòmetre.

 

Han participat prop de 30 Clubs de tot el país i mes de 250 remers.
 
Els remers del Club Nautic Amposta han obtingut excel·lents resultats:
 
Els primers en competir han estat els Cadets:
VICTORIA CID I AINA CID CAMPIONES D´ESPANYA
Victòria Cid s’ha proclamat Campiona d’Espanya de la categoria en un temps de 05:36,0 i la seva companya Aida Bonfill ha competit amb força classificant-se en quart lloc a nomes 3,7 segons de la medalla de bronze.
VICTORIA CID I AINA CID CAMPIONES D´ESPANYA
En categoria masculina Agusti Caballer ha entrat dins dels deu primers, obtenint un meritori vuitè lloc.
 
En categoria juvenil el Club Nautic Amposta ha tingut la segona alegria del dia, Aina Cid ha conquerit el títol proclamant-se Campiona d’Espanya amb un temps de 07:09,0 a nomes tres segons del record i deixant la segona classificada a 21 segons de distancia.
VICTORIA CID I AINA CID CAMPIONES D´ESPANYA
En categoria masculina destacar el setè lloc d’Albert Forcadell, el onze per Antonio Delgado,  setzè lloc per a Joan Margalef i en el lloc 32 a classificat Aaron Centelles amb una nombrosa participació de mes de 50 remers en la categoria.
 
En categoria sènior tercera alegria per al Club Nàutic Amposta, gran resultat per a Meritxell Alonso, medalla de bronze en la categoria de pes lleuger femení amb un temps de 07:29,5. En categoria masculina Joan Fernandez , Lluis Roso i Francesc Franch han remat en la mateixa sèrie entrant tots tres pràcticament en el mateix temps amb una diferencia de nomes 0,8 segons, amb una classificació de onzè, dotzè i tretzè respectivament. També han participat per part del Club Nàutic els remers Andreu Castellà classificat en 21e lloc i Pep Pallares també dins dels trenta primers de la classificació final.
 

 Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal