CLUB NÀUTIC AMPOSTA

  inici Notícies noticies 2012

EL CLUB NAUTIC AMPOSTA PREMIAT A LA II FESTA DEL REM CATALA

El Club Nautic Amposta rep el premi com a millor club de rem català i David Morales premiat com millor entrenador de l’any català i espanyol.

 

S’ha celebrat aquest cap de setmana la II Festa del Rem Català a la localitat gironina de Banyoles.
 
El cap de setmana ha començat amb una Confrontació de Rem de tots els Clubs de Catalunya acompanyats de clubs de l’Aragó i del sud de França. Els nostres remers han competit amb força destacant també la participació en regates  d’embarcacions de rem fix, llagut mediterrani i llagut català.
La festa ha acabat el diumenge amb un dinar de germanor en tots els Clubs i on s’han entregat els premis corresponents a l’any 2011.
EL CLUB NAUTIC AMPOSTA PREMIAT A LA II FESTA DEL REM CATALA
El millor Club de Catalunya en banc mòbil ha estat el Club Nautic Amposta, campió de Catalunya per 6e any consecutiu, primer en el medaller total dels Campionats d’Espanya, tercer classificat a la Copa Primavera , tercer a l’Abierto Internacional d’Andalucia i l’aportació de nou remers del Club Nautic Amposta a la selecció espanyola com fites mes importants.
 EL CLUB NAUTIC AMPOSTA PREMIAT A LA II FESTA DEL REM CATALA
El Millor entrenador de l’any  català 2011ha estat David Morales, entrenador del Club Nautic Amposta i màxim responsable de la selecció espanyola de rem juvenil aconseguint, a part dels èxits amb el Club Nautic Amposta, dos medalles de plata al Campionat del Mon i classificar altres dos bots en quart lloc a la final del Campionat del Mon Junior.
 
David Morales també ha estat escollit Millor entrenador espanyol de l´any 2011 per part de la Federación Española de Remo, premi que li sirà entregat a la VI Gala Nacional de Remo 2011 que es celebra el dissabte 25 de Febrer a Madrid
EL CLUB NAUTIC AMPOSTA PREMIAT A LA II FESTA DEL REM CATALA
També s’ha premiat per part de la Federació Espanyola de Rem al Sr. Francisco Paz, anterior president del Club Nàutic Amposta i actual regidor d’esports de l’ajuntament d’Amposta,  amb la medalla d’or de la Federación Española de Remo per la seva aportació al rem.
 
Podeu veure les fotos de les regates i de la resta de la Festa del Rem a la Web.
 
Moltes felicitats a tothom.

 Club Nàutic Amposta - Av. Sant Jaume 61 - 65 43870 Amposta - Tel. i Fax 977 70 66 21
15 Medalles en el Campionat del Món, 2 Diplomes Olímpics

correu electrònic - informació general - avís legal